۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۵
کد خبر: ۲۳۲۵۳۱
حجت الاسلام فرحزاد:

خداوند در مسأله ولایت با احدی تعارف ندارد

خبرگزاری رسا ـ کارشناس دینی رسانه ملی با بیان این‌که خداوند در مسأله ولایت با احدی تعارف ندارد، جدا شدن از ولایت الهی را سبب هبط اعمال دانست و گفت: آنجا که خداوند در قرآن کریم به سؤال کردن از نعمت های اشاره دارد، منظور نعمت ولایت است.
حجت‌الاسلام حبيب‌الله فرحزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، کارشناس دینی رسانه ملی، در هیأت فداییان ولایت قم که امشب برگزار شد، به موضوع ریشه های حیات حسینی پرداخت.

 

وی در ابتدای سخنرانی خود با اشاره به حدیث قدسی در راستای اهمیت صلوات، گفت: خداوند به حضرت موسی فرمود، ای موسی اگر می خواهی از همه چیز به تو نزدیک‌تر باشم و تو را به درجه قرب اعلای خود برسانم، زیاد بر حبیب من، محمد مصطفی(ص) صلوات بفرست.

 

این مبلغ دینی به آثار صلوات اشاره کرد و افزود: صلوات بر رسول اکرم(ص) سبب بهره گیری از نور، رحمت و هدایت خداوند می شود، افزون بر آن مهرورزی به پیامبر موجب همراهی و دستگیری آنان از انسان ها می شود.

 

وی با بیان این که اگر کسی نور الهی را دریافت کند، گمراه نمی شود، اظهار داشت: رحمت خداوند سبب رستگاری و هدایت آن سبب اهل بهشت شدن می شود.

 

این کارشناس دینی با اشاره به پیام های بسیار مهم واقعه عاشورا، به تبیین بعد اخلاقی و عرفانی این واقعه پرداخت و ادامه داد: امام حسین(ع) در شب عاشورا فرمودند، خداوند شاهد است که من نماز خواندن، دعا کردن، تلاوت قرآن و استغفار را دوست دارم.

 

وی با اشاره به این مطلب که از اهداف مهم امام حسین(ع) هدایت جامعه به سوی کمال بود، ابراز داشت: بین خواندن و دوست داشتن نماز فاصله بسیار است، تمام دشمنان و قاتلان ائمه طاهرین(ع)، نماز می خواندند اما نماز را دوست نداشتند و فقط خم و راست می شدند.

 

حجت الاسلام فرحزاد به اهمیت موضوع ولایت از دیدگاه خداوند اشاره کرد و بیان داشت: اگر کسی از اهل بیت(ع) و ولایت الهی جدا شود، هیچ عمل خیری از او پذیرفته نیست.

 

وی با بیان این که خداوند در مسأله ولایت با احدی تعارف ندارد، عنوان داشت: همه باید تحت فرمان و ولایت ولی خدا باشند، شیطان به دلیل نپذیرفتن ولایت الهی از درگاه خداوند رانده شد.

 

این مبلغ دینی با اشاره تعریف تکبر، یادآور شد: کسی که خود را به نوعی برتر از دیگران بداند، دچار تکبر شده است، نباید با تکبر در روابط خانوادگی و روابط اجتماعی خدشه وارد کرد، خداوند انسان متکبر را دوست ندارد.

 

وی به سیره آیت الله بهجت(ره) اشاره داشت و تصریح کرد: علما با سرلوحه قرار دادن سیره ائمه(ع)، در برخورد با دیگران تواضع و خشوع می کردند؛ بنابراین نماز انسان باید ایجاد عشق کرده و رذائل اخلاقی به ویژه تکبر را بزداید.

 

حجت الاسلام فرحزاد با اشاره به روایتی از امام علی(ع) مبنی بر این‌که «من قال انا عالم فهو جاهل» یعنی هرکس خود را عالم بداند، جاهل است، خاطرنشان کرد: خداوند برای دوری از غرور و تکبر نماز را واجب کرده است، پروردگار عالم، خواهان عبادت نیست بلکه عبد می خواهد.

 

وی به کمبود های دشمنان ائمه(ع) اشاره کرد و گفت: دشمنان به دلیل کمبود و جدایی از ولایت الهی به سرنوشت بدی دچار شدند، در روز قیامت از هیچ مسأله ای مانند ولایت سؤال نمی شود، این که خداوند در قرآن کریم به سؤال کردن از نعمت های اشاره دارد، منظور نعمت ولایت است.

 

این کارشناس دینی محبت را از دیگر نواقص دشمنان خواند و افزود: دشمنان فقط نماز و عبادت ظاهری انجام می دادند، اما هیچگاه آنها را دوست نداشتند، به همین دلیل نور نماز و عبادات در دل آنان نفوذ نمی کرد.

 

وی با بیان این که نماز با محبت و دوست داشتن سبب نجات است، اظهار داشت: اگر نور نماز در قلب انسان نفوذ کند، سبب پیوند با ولایت شده و منیت ها را از بین می برد، به همین دلیل است که رسول اکرم(ص) فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که به عبادت عشق بورزند./1323/پ202/ی

ارسال نظرات