۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵
کد خبر: ۲۳۲۹۰۶
حجت الاسلام فرحزاد:

حجاب عاملی مهم در واکسینه شدن جامعه از مفاسد است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم حفظ حجاب را واکسینه شدن جامعه از آسیب‌ها و مفاسد دانست و گفت: ارج نهادن به بانوان باحجاب، تهیه فیلم، نوشتن کتاب و هر گونه روشنگری که اهمیت حجاب را به جامعه برساند در زمره امر به معروف محسوب می‌شود اما بدحجابی و گناه همچون آتش است که اگر خاموش نشود فراگیر می‌شود.
حجت الاسلام فرحزاد
حجت الاسلام‌ حبیب‌الله فرحزاد، استاد حوزه علمیه قم در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه خبری حجاب به اهمیت حجاب و عفاف در دین اسلام اشاره کرد و گفت: موضوع حجاب یکی از ضروریات مکتب شیعه و سفارش پیامبراکرم(س) و اهل بیت(ع) است.

استاد حوزه علمیه قم، حفظ حجاب و عفاف را مطابق با فطرت الهی انسان‌ها دانست و اظهار داشت: اغلب کشورها و ملل متمدن جهان در گذشته، حجاب و پوشش مناسبی داشته‌اند که در سال‌های اخیر به دلیل هجوم فرهنگ برهنگی غرب، تحت تأثیر قرار گرفته‌ و اصالت خویش را از دست داده‌اند.

این استاد اخلاق به مذموم بودن برهنگی در همه فرهنگ‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: در اسلام نیز مطابق با فطرت الهی انسان و بر طبق مصالح فردی و اجتماعی، حجاب واجب شده است تا بانوان از نگاه‌های مسموم و آلوده در امان باشند.

وی گفت: حفظ حجاب و نگاه، دو دستور اسلام برای بانوان و مردان در راستای سلامت اجتماعی است که پایبندی به حجاب و عفاف، موجب مصونیت اجتماعی بانوان و مصونیت روانی مردان است.

حجت‌الاسلام فرحزاد، حفظ حجاب را واکسینه شدن جامعه از آسیب‌ها و مفاسد دانست و تأکید کرد: بسیاری از طلاق‌ها و مفاسد اجتماعی ریشه در عدم رعایت حجاب و عفاف دارد و اگر مسأله حجاب در جامعه به طور جدی رعایت شود بنیان خانواده‌ها محکم می‌شود.

وی افزود: خانواده‌ها در مرحله نخست خودشان به حجاب و عفاف پایبند باشند و در گام بعد با نرمی و ملایمت، فرزندانشان را نیز به این واجب و دستور دینی و فطری مقید کنند.

استاد حوزه علمیه قم به تأثیر حجاب در سالم سازی جامعه اشاره و تصریح کرد: رعایت نکردن برخی از احکام، باعث ضرر فردی است اما عدم رعایت حجاب، موجب آسیب‌ زدن به جامعه، دعوت و ترغیب به گناه و ترویج بدحجابی خواهد بود.

وی با بیان ارزش حجاب و عفاف در نظر حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) یادآور شد: در سخت‌ترین شرایط همانند جریان کربلا نیز سیره اهل بیت(ع) بر حفظ حجاب و عفاف بوده است.

کارشناس مسائل اخلاقی در ادامه امر به معروف و نهی از منکر را دفع ضرر فردی و اجتماعی خواند و تأکید کرد: در این واجب الهی، کیفیت بیان و طرز برخورد از اهمیت بسیاری برخوردار است و آمر و ناهی باید در مسائل شرعی آگاه و عادل باشند و مردم را با رفق و مدارا به خیرات دعوت کنند.

حجت‌الاسلام فرحزاد در پایان امر به معروف را دعوت کردن به خیرات عنوان کرد و افزود: ترویج پوشش‌های مناسب، ارج نهادن به بانوان باحجاب، تهیه فیلم، نوشتن کتاب و هر گونه روشنگری که اهمیت حجاب را به جامعه برساند در زمره امر به معروف محسوب می‌شود اما بدحجابی، بی عفتی و گناه همچون آتش است که اگر خاموش نشود فراگیر می‌شود و همه چیز را می‌سوزاند./908/د102/ف
ارسال نظرات