آیت الله مهدوی کنی لحظهای فریب دنیا را نخورد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله عبدالله جوادی آملی، از مراجع تقلید عصر امروز در دیدار فرزند آیتالله مهدوی کنی(ره) گفت: مرحوم آیتالله مهدوی کنی از علمای بزرگواری بود که دو عنصر محوری را خوب رعایت کرد.
وی افزود: عنصر نخست این بود که ایشان خوب باور کرد انسان در مصاف با مرگ پیروز است و مرگ را میمیراند؛ این سخن انبیا است که انسان در درگیری با مرگ نمیمیرد و مرگ را میمیراند، اکثر مردم خیال میکنند که مرگ آخر راه است، در حالی که انبیا میفرمایند «مرگ پلی برای رسیدن به جهان دیگر است».
حضرت آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه مرحوم آیتالله مهدوی کنی(ره) باور داشت که دنیا جای بازی نیست، خاطرنشان کرد: ایشان به درستی دریافت که برای آن دنیای باید چیزی با خود ببرد که از بازار بازی دور باشد؛ ایشان نه بیراهه رفت و نه راه کسی را بست.
وی ادامه داد: مرحوم آیتالله مهدوی کنی درست درس خواند و درست فهمید؛ کاری که خدای سبحان میخواست را انجام داد؛ علامه طباطبایی میفرمود «خدا بازیگر نیست ولی دنیا نیز بازیچه است و افراد ضعیف را بازی گرفتن حکمت است»، پدر بازیگر نیست اما برای کودک اسباب بازی میخرد.
مفسر برجسته قرآن کریم با بیان اینکه بازی نکردن و بازی نگرفتن دیگران در حقیقت کار الهی است، خاطرنشان کرد: قرآن کریم از این افراد به عنوان «اولوابقیه» یاد میکند، در جایی دیگر نیز میفرماید «علمای اهل عمل اولوابقیه هستند»، یعنی ولی بقا هستند، چرا که با حضرت بقیهالله(عج) در ارتباط هستند.
حضرت آیتالله جوادی آملی با اشاره به روایت «العلما باقون ما بقی الدهر» تأکید کرد: آیتالله مهدوی کنی همانند سایر علمای دین مشمول این خطبه میشوند درخواست این است که بیت شریف راه ایشان را حفظ کرده و ادامه دهد؛ چرا که ایشان در اینباره بسیار زحمت کشیدهاند.
وی خطاب به فرزند مرحوم آیتالله مهدوی کنی ادامه داد: اگر این بیت شریف راه ایشان را ادامه دهد خیر الهی میرسد، ممکن نیست پدری صالح باشد و فرزندان او رها باشند؛ همت شما باید بلند باشد و چراغ این بیت را روشن نگه دارید.
این مرجع تقلید با تأکید بر اینکه هیچ کاری بهتر از خدمت در لباس مقدس روحانیت نیست، خاطرنشان کرد: اگر از میان شاگردان مرحوم آیتالله مهدوی کنی افراد دارای طهارت و استعداد خوبی هستند را به طلبگی تشویق کنید.
وی ادامه داد: مردم دین را از علما دارند، اگر ما بدانیم بچه نیستیم، به دنبال لقب، عظما گفتن و دیگر مسائل نباشیم چیزهای گیرمان میآیید، بقیه دیگر پوچ است، تا نفس میکشیم باید طلبگی کنیم، باور کنیم با سواد شدن گناه بزرگی نیست.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در پایان بیان داشت: مردم بالفطره روشن هستند، اگر دین خدا را ما حفظ نکنیم خدا به وسیله افراد دیگر آن را حفظ میکند./993/پ202/ف