۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۲۳۴۴۵۵
آیت الله حیدری:

دفاع فاخر حضرت زینب از عاشورا حیات دوباره‌ای به اسلام بخشید

خبرگزاری رسا ـ نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که حضرت زینب(س) به بهترین شکل و فاخرترین صورت وظیفه خود را انجام داد، خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) در تمام موضع گیری‌های خود، چه در ارتباط با جلّادهای اطرافشان و چه در ارتباط با طاغوت کوفه و بنی امیه و مجلس یزید، سخنرانی کردند که قابل تعریف و تحسین است.
آيت الله حيدري
آیت الله محسن حیدری، نماینده مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تبیین نقش تبلیغی حضرت زینب(س) در مسیر کربلا به شام پرداخت و اظهار داشت: نهضت حسینی(ع) دارای دو مرحله تا شهادت که به محوریت و امامت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و پرچم داری اباالفضل العباس(ع) انجام شد و که در این مرحله حضرت زینب(س) در حاشیه بودند.
 
وی افزود: مرحله بعد از شهادت است که پرچم داری انقلاب حسینی با حضرت زینب(س)، مرحله دوم نهضت ابا عبدالله(ع) است البته ولایت عظیم الهی برعهده امام سجاد(ع) بود؛ ولی به جهت شرایط و اوضاع خاصی که بر امام سجاد(ع) حاکم شد پرچمداری قیام حسینی به دست حضرت زینب(س) افتاد.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مهم‌ترین وظیفه حضرت زینب(س) از کربلا تا شام، افشای دشمنان امام حسین(ع) و تبیین حقیقت ماجرای عاشورا و هویت نهضت حسینی بود، ابراز داشت: مهم ترین وظایف حضرت زینب کبری(س)، حفاظت از جان امام سجاد(ع)، سرپرستی کاروان اسیران که حدود 20 زن و کودک بودند و از همه مهم‌تر افشای دشمنان امام حسین(ع) و تبیین حقیقت ماجرای عاشورا و هویت نهضت حسینی است.
 
وی با اشاره به این که حضرت زینب(س) به بهترین شکل و فاخرترین صورت وظیفه خود را انجام داد، خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) در تمام موضع گیری‌های خود، چه در ارتباط با جلّادهای اطرافشان و چه در ارتباط با طاغوت کوفه و بنی امیه و مجلس یزید، سخنرانی کردند که قابل تعریف و تحسین است؛ بنابراین نقش بی بدیل حضرت زینب(س) در مرحله دوم عاشورا، ضامن استمرار و بقای نهضت حسینی شد.
 
 آیت الله حیدری نبودِ نقش حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا را، موجب محو شدن نهضت حسینی(ع) دانست و اظهار داشت: اگر امروزه می بینیم در اربعین سالار شهیدان سرتاسر دنیای تشیع به حالت قیام، مشغول عزاداری است بعد از خون امام حسین(ع) مرهون جانبازی ها و فداکاری های حضرت زینب کبری(س) است.
 
وی با بیان این که از رفتار تبلیغی حضرت زینب(س) این گونه برداشت می شود که بانوان جامعه اسلامی نیز می توانند در عرصه روشن گری های دینی و تبلیغی حضور یابند؛ ابراز داشت: یکی از خصوصیات حضرت زینب(س) برترین و والاترین الگوی عملی جهت تأسّی جُستن بانوان مسلمان در هر زمانی و مکانی است.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: حضرت زینب(س) افزون بر داشتن بصیرت، شجاعت، معنویت، همه چیز را با عینک الهی می نگریستند همچنان که  فرمودند «ما رأیت الّا جمیلا»؛ همه این ویژگی ها مربوط به زمان و مکان خاصی نیست و زنان در هر زمانی می توانند  به بزرگ‌ترین الگوی خود بعد از حضرت زهرا(س)، که حضرت زینب(س) باشند تأسّی بجویند.
 
وی در پایان سخنان خود به جایگاه وضرورت تربیت بانوان متفکر و مبلغ در نظام اسلامی پرداخت و اظهار داشت: ضرورت تربیت بانوان مبلغ و متفکر از آنجا واضح و مبرهن است که نیمی از جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند چرا که زنان توانایی های بالقوه زیادی دارند.
 
آیت الله حیدری افزود: اگر این نیروها در یک بستر صحیح الهی قرار بگیرند می توانند در راستای جامعه اسلامی مفید واقع شوند در غیر این صورت دشمن از این قشر، سوء استفاده کرده و در راه منافع خود، آنها را قرار می دهد؛ بنابراین زنان توانایی پرچمداری اسلام و تبلیغ در این راه را دارا هستند تا خیل بانوان را به دنبال خود در صراط مستقیم بکشانند./921/ت301/س
ارسال نظرات