معرفی کتاب الحاشیة علی الأسفار الأربعة

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بوستان کتاب، مؤسسه بوستان کتاب از آن شهید والامقام، کتاب «الحاشیة علی الأسفار الأربعة» را منتشر کرده است.
در مقدمه کتاب الحاشیة علیالأسفار الأربعة چنین آمده است:
به فضل و توفیق الهی شرح و بیان این کتاب از آغاز تا پایان مبحث "اتحاد عاقل و معقول" به سرانجام رسید. این تعلیقه شامل موارد ذیل می باشد:
توضیح آنچه را که مؤلّف محترم به اجمال ذکر کرده است، مانند آن جا که گوید: "ما مضی" یا "سیأتی" که اشاره به گفته قبلی یا بعدی مؤلّف دارد.
تعیین آنچه را که مولّف به ابهام ذکر کرده است، مانند آن جا که گوید: "قال بعض الفضلاء"، "بعضالعلماء"، "بعض الاجلة" یا "بعض المدققین"... .
شرح کلماتی که نیازمند شرح بود.
شرح و بسط مطالب کتاب، آنچنان که برای خوانندگان قابل فهم شود.
ذکر برخی از منابع مباحث کتاب که از قلم مؤلّف افتاده بود.
اشاره به مباحثی که مصنّف در دیگر کتب خود ذکر نموده و میتواند به فهم بهتر و بیشتر خوانندگان کمک کند.
اشاره به لغزشهای جناب علاّمه ملا هادی سبزواری - قدس سره - در تعلیقات خود بر کتاب اسفار اربعه.
گفتنی است که متاسفانه در جریان حوادث ناگواری که از سوی حکومت جائر پهلوی برای آن شهید بزرگوار رخ داد، بخش بزرگی از این تعلیقات از دست رفت.
روز 27 آذر، سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح، روز «وحدت حوزه و دانشگاه» نام گذاری شده است./992/د102/ق