۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶
کد خبر: ۲۳۷۸۴۶
در حلقه صالحین بسیج رسانه مطرح شد؛

استکبار جهانی یارگیری برای فتنه 88 را از دوران اصلاحات آغاز کرد

خبرگزاری رسا ـ معاون مطالعات رسانه خبرگزاری رسا با اشاره به ریشه‌های شکل گیری فتنه 88، گفت: استکبار جهانی و انگلیس که در دوره اصلاحات و با نفوذ در اذهان برخی جوانان، لندن را کعبه آمال آنها کرده بود به یارگیری برای این فتنه پرداخت و راه را برای تداوم فتنه 88 باز گذاشت.
سازمان بسيج رسانه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین جلسه حلقه صالحین بسیج رسانه با حضور پرشور خبرنگاران این خبرگزاری عصر امروز برگزار شد.

 

در این نشست حجت‏الاسلام علیرضا خادم‏الذاکرین معاون مطالعات رسانه خبرگزاری رسا به تبیین ماهیت جنگ نرم و نحوه مقابله با آن پرداخت و گفت: قدرت نرم به این معنی است که دشمن زمانی که از نفوذ نظامی در جامعه‏ای مأیوس می‏شود با نفوذ به ذهن و فرهنگ آن جامعه سعی در تغییر ارزش‏ها و اولویت‏های آن دارد که با تغییر آنها راه نفوذ و هجوم فرهنگی خود را در آن جامعه باز کند.

 

وی در ادامه افزود: استکبار جهانی به خصوص انگلیس با تأسیس شبکه ماهواره‏ای بی‏بی‏سی فارسی در دی ماه 87 یعنی چند ماه قبل از آغاز فتنه 88 سعی در براندازی نظام جمهوری اسلامی و کمک به مخالفان داخلی داشت.

 

این کارشناس مذهبی خاطر نشان کرد: استکبار جهانی و انگلیس که در دوره اصلاحات و با نفوذ در اذهان برخی جوانان لندن را آمال آنها کرده بود به یارگیری برای این فتنه پرداخت و راه را برای تداوم فتنه 88 باز گذاشت.

 

حجت‏الاسلام خادم‏الذاکرین با اشاره به شبکه‏های مجازی موجود در گوشی‏های همراه یادآور شد: دشمنان انقلاب اسلامی برای نفوذ در اذهان جامعه و به ثمر رساندن اهداف جنگ نرم خود با نفوذ و کنترل شبکه‏های اجتماعی و مجازی سعی در ایجاد شکاف بین ملت و نظام جمهوری اسلامی دارند.

 

وی تحریم‏ها و فشارهای اقتصادی دشمنان به ایران را راهبردهای مختلف دشمنان در همین راستا دانست و ابراز داشت: بحث انرژی هسته‏ای و تحریم‏های اقتصادی بهانه‏های دشمنان برای تغییر ارزش‏ها و اولویت‏های کشور است.

 

معاون مطالعات رسانه خبرگزاری رسا رهبر معظم انقلاب را دیده‏بان انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: اگر رهبر معظم انقلاب سخنی را به عنوان راهبرد به جامعه گوشزد می‏کنند به این علت است که مسأله‏ای را که ایشان می‏بینند و تشخیص می‏دهند به مراتب چندین سال زودتر از شناخت و تشخیص مردم است بنابراین وقتی مقاوم سازی و آگاه بخشی در ایمان و عقیده را مورد سفارش می‏دانند بدون تردید از اهم واجبات مقاومت خواهد بود./1329/پ202/ف

 

ارسال نظرات