۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۲۳۹۷۰۲

انتشار کتاب راز خوشبختی مردان

خبرگزاری رسا ـ‌ کتاب راز خوشبختی مردان (در کلام معصومین علیهم‌السلام) تألیف حجت‌الاسلام اکبر شعبانی به همت انتشارات آوای منجی راهی بازار نشر شد.
انتشار کتاب راز خوشبختي مردان

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اولین مهارتی که کانون زندگی را گرم نگه می‌دارد و صمیمیت زوجین را افزایش می‌دهد، محبت خالصانه و بی‌قید و شرط مرد به همسرش است، چرا که انسان‌ها علاقه دارند از سوی دیگران مورد عشق و محبت قرار بگیرند. لذا مرد با محبت به همسرش، می‌تواند در قلبش حکومت کرده و صمیمیت را صدچندان کند.

 

کتاب راز خوشبختی مردان از فصل‌های «نیازهای اساسی زنان،‌ راه‌های افزایش صمیمیت در زندگی، تکنیک‌هایی برای کنترل خشم و اختلافات زن و مرد و شناخت دنیای متفاوت زنان» گردآوری شده است.

 

در فصل اول این کتاب مطالبی در رابطه با «نیاز به محبت، نیاز به اکرام و احترام، نیاز به توجه، نیاز به معنویت و نیاز به امنیت» به نگارش درآمده است.

 

یکی از نیازهای زنان، محبت‌کردن همسرش نسبت به اوست که در این زمینه می‌خوانیم: «در فرهنگ غنی اسلام، اظهار محبت، یکی از لوازم دوست‌داشتن است، و در روابط بین زوجین که مظهر کامل عشق و علاقه‌اند، این اظهار محبت، جایگاه ویژه‌ای دارد. نبی‌مکرم اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله فرموده: اگر مردی به زنش بگوید: دوستت دارم، این کلام هیچ وقت از قلب زن خارج نمی‌شود.»

 

نویسنده در فصل دوم به عناوین «خوش‌اخلاقی، مداراکردن با زن، عفو و گذشت، آسان‌گیری، آراستگی مرد برای همسرش، تشکر از زحمت‌های همسر، تعریف و تحسین، هدیه‌دادن به همسر، استفاده از اصل تغافل، سوءظن نداشتن به همسر، زیبایی کلام با لحن دل‌نشین، کمک به کارهای خانه، درک همسر، عشق به همسر، تأیید همسر و محبوب همسرشدن» پرداخته است.

 

نگارنده یکی از راه‌های صمیمیت در زندگی را تشکر از زحمت‌های همسر دانسته و در این باره نوشته است: «همواره همسرتان را تأیید کرده و از او به خاطر همه کارهای کوچک و بزرگ تشکر کنید و نشان دهید که قدردان او هستید. کاری کنید که احساس کند «شماره یک» است. قدرشناس بودن فرد، او را در دل‌ها محبوب و دوست‌داشتنی می‌کند. روحیه تشکر باعث می‌شود تا دیگران برای کمک و ارتباط نزدیک با شما، اشتیاق بیشتری پیدا کنند.»

 

مؤلف در فصل سوم به تکنیک‌هایی برای کنترل خشم همچون «الگوهای اختلاف، تغییر حالت، وضوگرفتن، به آسمان نگاه کردن، تفکر در آثار منفی غضب، ذکر گفتن، عبارات آرامش‌بخش، حس هم‌دردی، ارتباط فیزیکی، توجه به آثار مهارکردن غضب، خود را حق و مصون از اشتباه ندانستن، برطرف‌کردن عوامل غضب و انتقاد را با گشاده‌رویی بپذیرید» اشاره کرده و مطالبی را قلم زده است.

 

مؤلف کتاب به مردان توصیه می‌کند که همسر خود را درک کنند و در این‌باره آورده است: «به سخنان همسرتان گوش دهید. کاری کنید که بداند وی را درک می‌کنید. به او یادآور شوید که قبولش دارید و متوجه گرفتاری‌اش هستید، ولی از وی خواهش کنید که در صورت امکان، بار دیگر مشکلش را بر زبان آورد تا آن را اندکی بهتر دریابید. لحظه‌ای که او شروع به واگویی مسئله می‌کند، آرام آرام از خشمش کاسته می‌شود و در نتیجه عصبانیت پایان می‌یابد.»

 

در فصل چهارم موضوعات «تفاوت‌های فیزیولوژیک، تفاوت‌های بیولوژیکی، تفاوت‌های روان‌شناختی، تفاوت در طرز پوشش، تفاوت در هدف، تفاوت در زبان بدن، تفاوت در شنوایی، تفاوت در قدرت چشایی، تفاوت در حساسیت نسبت به مرد، تفاوت در قدرت بینایی، تفاوت در احساس و ادراک بویایی، تفاوت در بینش و بصیرت نسبت به خود، تفاوت در توجه، تفاوت در حساسیت، تفاوت در ابراز احساسات، تفاوت در صحبت‌کردن و تفاوت در رفتار ذهنی و فکری زنان و مردان» آمده است.

 

علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌توانند با شماره تلفن 37836913 ـ 37748370 ـ 025 تماس بگیرند.

 

کتاب راز خوشبختی مردان (در کلام معصومین علیهم‌السلام) تألیف حجت‌الاسلام اکبر شعبانی در 160 صفحه با تیراژ 5000 نسخه و به قیمت 6000 تومان به همت انتشارات آوای منجی راهی بازار نشر شده است./992/پ202/ق

ارسال نظرات
captcha