۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۱
کد خبر: ۲۴۰۷۷۲

ماهنامه ماهک به ایستگاه پنجاه و ششم رسید

خبرگزاری رسا ـ شماره 56 ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شد.
ماهنامه ماهک

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پنجاه و ششمین شماره ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک ویژه آبان‌‌ماه 1393 به سردبیری سید مسعود پورسیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شد.

 

«اول سلام»، «داستان/ هنوز نه»، «کاردستی/ هواپیمای گیره‌ای»، «شعر/ سواری»، «کاردستی/ بِبُر و بچسبان»، «سرگرمی»، «نقاشی»، «بگرد و پیدا کن»، «دریاچه‌های شگفت‌انگیز ایران/ دریاچه ولشت»، «قطار بال‌دار»، «مهمان»، «بزرگ‌ترین، سریع‌ترین، بلندترین و کوچک‌ترین حیوانات دنیا»، «معرفی کتاب»، «امتحان کنید موفق می‌شوید»، «ماشین‌های دوست‌داشتنی»، «بهترین هدیه برای بهترین دوست»، «نقاشی‌های قشنگ شما» و «آرزو» از موضوعات مطرح‌شده در این ماهنامه است.

 

در بخشی با عنوان اول سلام می‌خوانیم:«خانم خوشحال است. وقتی خانم خوشحال است، شعر می‌خواند و برای ما قصه می‌گوید. او امروز خوشحال‌تر است. او قصه کسی را می‌گوید که امروز امام ما شده است. خانم می‌گوید ما دوازده تا امام داریم و مهربان‌تر از همه کسی است که می‌خواهد بیاید. خانم می‌گوید او امام زمان است و بچه‌ها را خیلی دوست دارد».

 

دریاچه‌های شگفت‌انگیز ایران عنوان یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده در این ماهنامه است که مطالبی درباره دریاچه ولشت ارائه کرده که قسمتی از آن به این شرح است: «دریاچه کوهستانی ولشت در 25 کیلومتری چالوس قرار دارد، ولشت یکی از 10 دریاچه شیرین ایران است. این دریاچه در ارتفاع هزار متری از سطح دریای خزر قرار دارد. می‌توانی از شهر چالوس و از راه کندوان به آنجا بروی. باید 23 کیلومتر از چالوس بگذری بعد از پل کجور از راه پر پیچ و خم از میان جنگل‌های انبوه عبور کنی تا به دریاچه ولشت برسی.

 

در این دریاچه ماهی سفید، اردک‌ماهی و شاه‌کولی زندگی می‌کند. همچنین پرندگان زیادی در اطراف این دریاچه‌ لانه دارند. این دریاچه زیبا در بهار و تابستان محل خوبی برای گردش و استراحت است. می‌توانی هنگام سفر به شمال سری هم به دریاچه ولشت بزنی و در کنارش ماهی بگیری و از دیدن زیبایی‌های اطراف آن لذت ببری».

 

در بخش دیگری از این ماهنامه با عنوان بهترین هدیه برای بهترین دوست دو نامه آمده که به این شرح است: «سلام گرمی به امام که دیدنش آرزوی ماست. سلام آفتابی به امامی که حرف‌هایش شنیدنی، چهره‌اش دیدنی و گفته‌هایش زیباست. امام زمان من شما را خیلی دوست دارم. امام زمان من به خود افتخار می‌کنم که پیرو همچنین امام پاک و معصومی هستم. حضرت مهدی بیا تا شب هجران سحر شود.

 

بیا تا گل‌های خوب بهشتی باز شوند. امام خوب و مهربانم ان‌شاءالله همیشه سلامت باشید و همیشه قلبتان از ما راضی باشد. امام خوبم چند تا حرف دل دارم به آن گوش کن. تمام جوان‌های ما عاقبت‌بخیر شوند. سایه هیچ پدر و مادری از سر فرزندانش کوتاه نشود. هر که هر حرف دلی دارد، برآورده شود. امام عزیزم بیا که دوری تو برای ما سخت است. می‌گویند هر کجا روضه اهل‌بیت را بخوانند می‌روی؛ پس چرا به خانه ما نیامدی. گل زهرا بیا که دل همه از این دنیای بد خسته شده است. آقاجان بیا ...

 

امام زمان از خدا بخواه تا مریض‌ها را شفا بدهد. بخصوص بچه‌های مریض را. ای امام زمان زودتر ظهور کن. ما مردم ایران برای ظهور شما دعا می‌کنیم. ای امام زمان ما شما را دوست داریم. ما را از تنهایی در این دنیای پر از ستم نجات دهید. ای امام زمان برای ما دعا کن تا خوب درس بخوانیم و انسان مفیدی برای جامعه شویم و در نهایت یکی از یاران باوفای شما باشیم و در رکاب شما به شهادت برسیم».

 

پنجاه و ششمین شماره ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک ویژه دی‌ماه 1393 به مدیرمسؤولی سید مسعود پورسیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شده است./907/پ202/ق

ارسال نظرات
captcha