مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور برگزار شد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، مراسم تودیع و معارفه مدیران مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور با حضور صالحی امیری، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور برگزار شد.
عزیز جوانپور، مدیر پیشین مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور در این مراسم گفت: در طول دو سال فعالیت خود تلاش کردیم جایگاه مرکز اسناد را در شمال غرب کشور به جایگاه اصلی نزدیک کنیم.
وی ادامه داد: شناخت مردم از این مرکز کم بود و ما با همکاری رسانه ھای ملی و منطقه ای همراهی اقشار مختلف جامعه را جلب کردیم.
وی با اشاره به کمبود مکان فیزیکی این مرکز گفت: آرشیو مناسب و بزرگ یکی از آرزوهای مدیریتی بنده بود که امیدوارم با ادامه پیگیری های تیم جدید کاری محقق شود.
جوانپور خاطرنشان کرد: طی 150 ساعت کاری، نه مورد ثبت تاریخ شفاهی در مورد انقلاب اسلامی را شروع کردیم که هم اکنون با جدیدت همکاران در حال تکمیل است.
وی انعقاد پنج مورد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها و ادارت مختلف، 45 مورد مرمت آثار تاریخی، برگزارهمایش ها و مشارکت در نشر کتابهای تاریخی را از جمله فعالیت های مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور برشمرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم بر مستند سازی تاریخ و فرهنگ خطه آذربایجان تاکید کرد.
علی اکبر صفی پور ادامه داد: توجه به اسناد و تکیه بر اسناد محکم و با ریشه جایگاه ما را در منطقه ارتقا میبخشد.
وی ابراز امیدواری کرد؛ با تلاش مجموعه مرکز اسناد و کتابخانه ملی ، وضعیت اسناد تاریخی و فرهنگی این خطه مطلوب تر از گذشته شود.
در این مراسم از خدمات عزیز جوانپور، مدیر پیشین مرکز اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور در طول تصدی مسئولیت دو و نیم ساله اش تقدیر و سید محمد حسین آل هاشم به عنوان مدیر جدید این مرکز معرفی شد./998/د102/ق