۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۲۴۲۶۰۵
دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور؛

کتابداران با معرفی کتاب‌های مفید در ارائه چهره حقیقی اسلام تلاش کنند

خبرگزاری رسا ـ دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در نوزدهمین یادداشت خود از کتابداران کتابخانه‌های عمومی خواست تا با دقت در نامه رهبر معظّم انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، برای معرفی کتاب‌ها و منابع مفید به منظور ارائه و ترسیم چهره حقیقی اسلام و پیامبر گرامی تلاش کنند.
نهاد کتابخانه‌هاي عمومي کشور

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از کتابخانه‌های عمومی کشور، علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در ابتدای نوزدهمین یادداشت خود که شنبه چهارم بهمن منتشر شد، به حوادث اخیر در ادامه روند گسترش اسلام‌هراسی و توهین به مقدّسات مسلمانان جهان اشاره کرد و نوشت: «نشریه‌ای فرانسوی باردیگر با انتشار برخی تصاویر به ساحت نورانی پیامبر رحمت و حکمت حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و سلم  اهانت کرد. هر چند سنّت الهی بر بی‌تأثیر بودن این گونه اقدامات در طول تاریخ قرار گرفته و همواره کسانی که دست به این نوع اعمال ضدّ اخلاقی دست زده‌اند بلافاصله با موج افزایش محبوبیت انبیاء عظیم الشأن الهی و خصوصاً پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم  روبرو شده‌اند.»

 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ادامه با اشاره به نامه رهبر معظّم انقلاب اسلامی که خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی منتشر شد از کتابداران کتابخانه‌های عمومی خواست تا با دقّت در این نامه در افزایش سطح معرفی خود از مسائل مهمّ جهانی و به خصوص اهداف استکبار جهانی از ایجاد و گسترش فضای اسلام‌هراسی، و در معرّفی کتب منابع مفید در ارائه و ترسیم چهره حقیقی اسلام و پیامبر گرامی آن برای مخاطبان کوشا باشند.

 

علیرضا مختارپور در ادامه یادداشت خود به نکاتی درباره امور اجرایی نهاد پرداخته و آورده است: «درباره ابهامی که برخی همکاران نسبت به درج بند 26 احکام داشته‌اند به اطّلاع می‌رساند که این بند طبق مادۀ 6 آیین‌نامۀ استخدام پیمانی مصوّب هیأت محترم وزیران صورت گرفته و به هیچ وجه موجب تضعیف امنیت شغلی همکاران نخواهد بود زیرا هر گونه فسخ همکاری و لغو قرارداد در نهاد صرفاً با طی مراحل دقیق و رسیدگی‌های کافی در شورای اداری- استخدامی خواهد بود و اینجانب نیز به هیچ وجه اجازه تضعیف حقوق کتابداران و همکاران نهاد را نخواهم داد.»

 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی افزود: «بخشنامه مربوط به اصلاح حقوق کتابداران انجمنی و همچنین لزوم برقراری بیمه از سوی معاونت اداری- مالی نهاد به مدیران کل استان‌ها ابلاغ شد که انتظار می‌رود مدیران کل نیز در اسرع وقت نسبت به رعایت مفادّ این بخشنامه‌ها اقدام کنند.»./998/د102/ق

ارسال نظرات
captcha