۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸
کد خبر: ۲۴۲۶۲۴
عصر امروز صورت گرفت؛

تجمع طلاب و روحانیان شهرستان فارسان در محکومیت اهانت به پیامبر گرامی اسلام

خبرگزاری رسا ـ طلاب و روحانیان شهرستان فارسان، عصر امروز با تجمع در مقابل حوزه علمیه امام صادق(ع) این شهرستان، اهانت بی شرمانه نشریه فرانسوی نسبت به پیامبر گرامی اسلام را محکوم کردند.
تجمع طلاب و روحانيان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، تجمع اعتراض‌آمیز طلاب و روحانیان شهرستان فارسان به ‌منظور محکوم کردن اقدام روزنامه فرانسوی در اهانت به رسول گرامی اسلام(ص)، عصر امروز برگزار شد.
 
در این تجمع باشکوه، طلاب وروحانیان در حالی که پلاکاردهایی با عنوان «من عاشق محمد(ص) هستم» و «لبیک یا رسول الله» در دست داشتند، با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «لا اله الله محمد رسول الله»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر مزدور آمریکایی»، «مرگ بر فرانسه»، «سکوت  هر مسلمان خیانت است به قرآن»، «بیداری و اتحاد رمز فضیلت ماست» این اقدام بی شرمانه را محکوم کردند.
 
در این مراسم، حجت الاسلام حسین جمالی زاده، امام جمعه فارسان با اظهار تأسف از این عمل بی شرمانه کشور فرانسه در اهانت به پیامبر اکرم(ص) گفت: در طول تاریخ از سوی دشمنان اهانت ها و تهمت های بسیاری به انبیای مکرم اسلام و علمای نظام مقدس جمهوری اسلامی صورت گرفته است که همه از ترس دشمن نسبت به گسترش روز افزون اسلام نشأت می گیرد.
 
حجت الاسلام جمالی زاده تصریح کرد: هدف دشمنان از این اهانت بی شرمانه که قلوب همه مسلمانان سراسر دنیا را جریحه دار کرده این است که می خواهند چهره اسلام ناب محمدی(ص) را در دنیا خدشه دار کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: یک بار دیگر چنگال پلید بزدلان غربی از آستین چند به ظاهر ژورنالیست سرسپرده که قلم فاسد خود را به خدمت خبیث ترین موجودات عالم در آورده اند و به پیامبر مهربانی و این شخصیت برجسته و نورانی اهانت کردند درآمده که این عمل بی شرمانه همیشه و در همه جای عالم هستی محکوم است.
 
در ادامه این تجمع اعتراض آمیز، حجت الاسلام محمدعلی خسروی، مدیر حوزه علمیه فارسان نیز با تأکید بر این که دنیای استکبار می خواهد مسلمانان را نسبت به مقدساتشان بی تفاوت کند، اظهار داشت: آن ها از این نکته غافلند که عشق و ارادت مسلمانان جهان به پیامبر(ص) روز به روز پررنگ تر می شود.
 
 وی با محکوم کردن اهانت نشریه صهیونیستی شارلی ابدو، تصریح کرد: حمله به دفتر این نشریه اهانت کننده، صحنه سازی و بازی صهیونیست ها برای خروج رژیم صهیونیستی از انزوا و نقش آفرینی بیشتر آنان طراحی و اجرا شد.
 
در پایان این تجمع نیز طلاب، اساتید حوزه و روحانیان شهرستان فارسان با تجمع در مقابل میدان امام خمینی(ره) شهر فارسان، با ابراز انزجار از این عمل بی شرمانه در اهانت به پیامبر مهربانی، بیانیه ای قرائت و این جسارت را محکوم کردند.
 
در این بیانیه آمده است: ما طلاب و روحانیان شهرستان فارسان، فریاد ابراز برائت از هتاکان به ساحت پیامبر اعظم(ص) و ابراز محبت و ارادت به ساحت نورانی آن پیامبر عظیم الشأن را نصب العین خود قرار داده و انزجار و نفرت خود را نسبت به این اقدامات ضد دین و ضد انسانی اعلام می کنیم./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات