۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۲۴۶۹۳۳
از سوی واحد امور ایثارگران شهرداری شهرداری تهران صورت گرفت؛

تقدیم آلبوم شهدای شمال تهران به خانواده شهدا

خبرگزاری رسا ـ به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثار و فداکاری های آنها آلبوم آثار شهدا تهیه و به خانواده­های آنها هدیه می شود.
شهدا

به خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری دفاع مقدس، مسعود صالحی، مسؤول واحد امور ایثارگران شهرداری منطقه یک شهرداری تهران با بیان خبر تقدیم آلبوم شهدای شمال تهران به خانواده شهدا اظهار داشت: تهیه آلبوم آثار شهدا به عنوان اولین طرح فرهنگی در بین مناطق 22 گانه شهر تهران، در منطقه یک در حال اجراست که با تکمیل آن بانک اطلاعاتی شهدای شمیران کامل می­شود.

 

وی افزود: شمیران دارای بیش از 1200 شهید است که سعی شده در این طرح با خانواده­های این شهدای معزز تماس گرفته شود و با انجام مصاحبه و جمع­آوری خاطرات ، وصایا، عکس، دست­نوشته ها، نوار صوتی و... اطلاعات لازم، کسب و به صورت نوشتاری تنظیم و در قالب آلبوم جامع با مستندات کامل به هر یک از خانواده­های شهدا اهدا شود.

 

صالحی خاطرنشان ساخت: تاکنون 70 درصد اطلاعات به صورت خام تهیه و در مرحله ویراستاری و تولید قرار دارد که 50 آلبوم نیز آماده تحویل شده است که اولین آلبوم به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مراسم غبار روبی گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) به پدر شهید حسن جشنی اهدا شد. /822/د102/ف

ارسال نظرات