۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۲۵۰۰۴۶
مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد؛

بوجه فرهنگی دانشگاه آزاد 10 برابر شد/ کارگاه آموزشی نقد جریان‌ تکفیری در قم آغاز به کار کرد

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به افزایش بوجه فرهنگی دانشگاه آزاد، گفت: از زمان حضور دکتر میرزاده و دکتر طه هاشمی، بوجه فرهنگی ما 10 برابر شده است.
لوگوي دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علی فقیه حبیبی مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در دیدار با حضرت آیت الله نوری همدانی به ارائه گزارشی از عملکرد فرهنگی این دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: این دانشگاه متولی فرهنگی بخشی از مراکز دانشگاهی خود را یک روحانی خوشنام و خوش فکر قرار داده است.

وی با بیان این‌که در هر واحد دانشگاه آزاد یک شورای فرهنگی وجود دارد که فعالیت‌های فرهنگی را مکانیزه و تصمیم گیری می‌کند، گفت: این روحانی که معاون فرهنگی است به عنوان دبیر شورا محسوب می‌شود.

بوجه فرهنگی دانشگاه آزاد 10 برابر شده است

مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با حضور دکتر میرزاده و دکتر طه هاشمی، بوجه فرهنگی ما 10 برابر افزایش پیدا کرد که کار بسیار بی‌بدیلی بود چراکه واقعا مشکل بوجه داشتیم.

حبیبی با اشاره به این‌که در گذشته مخاطبان ما در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه، دانشجویان بودند، گفت: اما درحال حاضر اعضای هیأت علمی و کارکنان که سرمایه دانشگاه محسوب می‌شوند نیز جزو مخاطبان ما هستند؛ دانشجوها مدام در حال تغییر هستند اما باید روی این افراد کار کنیم که اثربخش هستند.

وی با بیان این‌که فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه برنامه محور شده است، گفت: ما برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی داریم و براساس آن سیاست‌ها و راهبردهای کلانی که شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی طراحی می‌کند پیش می‌رویم.

مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی در معرفی شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی این دانشگاه، ابراز داشت: این شورا متشکل از اساتید مبرز حوزه و دانشگاه است که واقعا خودش در حد یک شورای انقلاب فرهنگی است؛ تمام سیاست‌ها و راهبردهای کلان فرهنگی دانشگاه آزاد را در آنجا طرح ریزی می‌کنند.

حبیبی با بیان این‌که فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد در 8 محور برنامه ریزی شده است، گفت: تلاش داریم تا این برنامه‌ها را در سطح واحدهای دانشگاهی خود اجرایی ‌کنیم؛ دانشگاه آزادی ساختار و تشکیلات حوزه فرهنگی خود را ارتقا داده‌ است.

300 روحانی مدرس درس قرآن در دانشگاه آزاد هستند

وی وجه تمایز دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه‌ها را در تدریس روخوانی قرآن و وصیت نامه حضرت امام(ره) دانست و بیان داشت: در این دانشگاه دانشجویان باید حتما این دو درس را بگذرانند؛ برای تدریس درس قرآن 2 هزار استاد داریم که از این تعداد حدود 300 نفر روحانی هستند.

مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فعالیت‌های قرآنی این دانشگاه، گفت: یک پژوهشکده قرآن و عترت در حوزه معاونت فرهنگی داریم همچنین در هر واحد دانشگاهی یک کانون‌های قرآن وعترت وجود دارد که زیر نظر اداره کل فعالیت‌های قرآن و عترت در سازمان مرکزی هستند.

حبیبی با تأکید بر این‌که دانشگاه آزاد اسلامی سعی کرده‌ است که مسائل فرهنگی را به زبان روز بیان کند، ابراز داشت: البته این مسائل در چارچوب مبانی و نظرات مراجع معظم تقلید مطرح می‌شود.

برگزاری دوره‌های آموزشی دانش، بصیرت و ایمان افزایی

وی یکی دیگر از فعالیت‌های حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد را دانش افزایی، ایمان افزایی و بصیرت افزایی جامعه دانشگاهی برشمرد و گفت: به این منظور کارگاه‌های آموزشی را در قالب مجازی و به صورت حضوری برگزار می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و اسناد دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با توجه به تبلیغات گسترده گروه‌های تکفیری از جمله وهابیت، ‌القاعده و داعش، دانشگاه آزاد در فضاهای مجازی اقدام به برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی کردیم.

حبیبی ادامه داد: با توجه به پتانسیلی که شهر مقدس قم دارد، یک کارگاه آشنایی با نقد سلفی‌گری، وهابیت و جریان تکفیری در حال برگزاری است که امروز افتتاحیه آن است و تا پنج شنبه ادامه دارد؛ از اساتید برجسته‌ای در برگزاری این کارگاه بهره‌مند هستیم و مسائلی در رد شبهات روز در این کارگاه‌ها مطرح‌ می‌شود./928/پ202/ف

ارسال نظرات