آموزه های دینی اساس تربیت آرمانی در جامعه اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل، در خطبههای نماز جمعه به مناسبت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی، خاطرنشان کرد: تربیت صحیح، اصلی ترین حق فرزند بر عهده والدین و جامعه است ولی تربیت صحیح فقط حق نیست بلکه تکلیف هم هست و ما تکلیف داریم فرزندان خود را صالح و مصلح تربیت کرده و آنها را از آتش نجات دهیم.
وی افزود: عدم تربیت صحیح باعث تمام تباهی های بشر است به طوری که تربیت ناصحیح گاها باعث تباهی یک ملت و یک کشور می شود.
امام جمعه اردبیل آموزه های دینی را اساس تربیت آرمانی دانست و از والدین خواست با حساسیت کامل نسبت به تربیت فرزندان، آنها را با قرآن و مراکز آموزش قرآن، مسجد، نمازهای جماعت و جمعه و منبر آشنا سازند.
وی همچنین خطاب به والدین با اشاره به آیه 32 سوره مبارکه مائده که می فرماید؛ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا، اظهار داشت: اگر می خواهید کار پیامبری کنید، پا جای پای انبیا بگذارید و با انبیا محشور شوید، اگر می خواهید مدال کسب کنید، جای دوری نروید چرا که این مقامات در داخل منزل شماست و سعی کنید فرزندان خود را به نحو شایسته تربیت کنید.
حجت الاسلام والمسلمین عاملی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز درختکاری، گفت: با صنعتی شدن زندگی بشر و ازدیاد آلاینده ها، فقر اکسیژن در زندگی بشر بیداد می کند و گازهای مهلک و خطرناک نظیر دی اکسید کربن در هوای شهرها سال به سال زیاد و سلامتی افراد را تهدید می کند و در چنین شرایطی درخت و درختکاری و توسعه فضای سبز راه حلی مناسب برای مبارزه با آلودگی های مذکور است.
وی ادامه داد: ایجاد جنگل مصنوعی و فضای سبز در اطراف شهرهای بزرگ، به منزله تاسیس کارخانه های تولید اکسیژن است و اگر دیر بجنبیم، ریزگردها به سراغ ما هم خواهد آمد.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه درختان و پوشش گیاهی عامل توازن دما و آب و هوا در جهان است تصریح کرد: یک هکتار جنگل کاج میتواند 36 تن گرد و غبار را در عرض یک سال از محیط زندگی ما پاک و برطرف کند.
وی با بیان اینکه درختان و پوشش گیاهی عامل توازن دما و آب و هوا در جهان است، خاطرنشان کرد: یک هکتار جنگل کاج می تواند 36 تن گرد و غبار را در عرض یک سال از محیط زندگی ما پاک و برطرف کند.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان، وجود فضای سبز را در زوال بیماری هایی چون سل مؤثر دانست و با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، تصریح کرد: هرکس درخت خرما یا سدری را آب دهد گویا مؤمن تشنه ای را سیراب کرده است.
وی بر لزوم توجه به نظافت و پاکی محیط زیست در مکانهای سیاحتی استان، تأکید و از اهالی خواست خود تولیت حفظ منابع طبیعی و تطهیر محیط زیست را بر عهده گرفته و جزء فرهنگ فاخر استان قرار دهند./937/پ202/ب4