۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵
کد خبر: ۲۵۳۰۲۵
استاد حوزه علمیه:

تربیت طلاب با هدف مجتهد پروری دنبال شود

خبرگزاری رسا ـ رییس نهاد نماینده رهبری در استان فارس گفت: تربیت طلاب را باید با هدف تربیت مجتهد، دنبال کرد اما به این معنا نیست که در گرایش های مختلف، غفلت کنیم، ما امروز نیاز داریم در عرصه های مختلف افراد دارای تخصص باشند.
حوزه علميه

حجت الاسلام امین رصاف رییس نهاد نماینده رهبری در استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، گفت: در پرورش طلاب باید، مسائل علمی، معنوی، اجتماعی و سیاسی را مد نظر داشته باشیم از این رو باید طلاب جدید را مسلح به سلاح روز کنیم.

 


وی در ادامه افزود: باید تلاش کرد که اگر از ابزار جدید یا تکنولوژی جدید استفاده می کنیم نسبت به تعلیم و تربیت حوزوی غفلت نشود و باید از سنت های حوزوی بهره ببریم و مواظب باشیم که این سبب نشود تا از ابزار روز غافل شویم، قاعدتا انس و ارتباط با نسل جوان توجه به سیره بزرگان مشاوره دادن به طلاب باید مد نظر مسؤولان باشد.

 


حجت الاسلام رصاف بیان کرد: باید تلاش کنیم تا فضای عمومی جامعه با فضای حوزه و واقعیت حوزه بیش از پیش آشنا شود، متقاضیان حوزه علمیه باید از افراد موفق در حوزه مشورت بگیرند که در میانه راه دچار مشکل نشوند و با فکر و تحقیق کامل این مسیر را انتخاب کنند.

 


وی خاطرنشان کرد: گاهی فرد با یک نگاه آرمانی می خواهد حوزه را انتخاب کند مثل این که فرد به دنبال معنویت باشد، این بسیار لازم و ضروری است، اما این که تصور کند الان مدینه فاضله ای است که هیچ عیب نقصی در حوزه وجود ندارد به این شکل بخواهد وارد شود دچار مشکل می شود از این رو ما باید از همان ابتدا عزیزان را با فضای حوزه بیشتر آشنا کنیم تا آن ها دچار سرخوردگی نشوند.

 


مدیر حوزه علمیه مرکزی و نخبگان (2) ابراز کرد: جمع بین اجتهاد و تخصص در رشته های مورد نیاز امکان پذیر است و باید انجام شود در گذشته هم مرسوم بوده که گفته اند فلانی جامع منقول و معقول است این نشانه ای است که می توانیم ما هم در علوم نقلی مجتهد شویم و هدف عالی مجتهد پروری سبب می شود که طلبه با یک عمق بیشتری سراغ تحصیل برود.

 


وی اظهار کرد: حوزه مادر انقلاب است، حوزه محل پرورش رهبران انقلاب بوده، بنابراین یک ارتباط درهم تنیده ای بین حوزه، حکومت و انقلاب است.

 


رییس نهاد نماینده رهبری در پایان بیان کرد: الگو قرار دادن بزرگان، تقویت انگیزه و داشتن برنامه راه کار مناسبی برای جلوگیری از ریزش طلاب است./839/ت302/ب4

ارسال نظرات