فراخوان مقاله و همایش نماد و فرهنگ اسلامی
خانم بلوچیان معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، با اشاره به فراخوان مقاله نماد و فرهنگ اسلامی با هدف معرفی هر چه بیشتر جایگاه نمادهای اسلامی، گفت: با توجه به اهمیت نماد و توانایی فراوان آن در انتقال فرهنگ، تلاش برای اظهار و ابراز شعائر و بزرگداشت آن ها یک ضرورت است؛ لذا برای حفظ هویت و فرهنگ اسلامی جامعه می بایست هر چه بیشتر به معرفی و جایگاه نمادهای اسلامی و کارکردهای مؤثر آن ها پرداخته شود.
وی گفت: از همه اساتید، پژوهشگران، صاحب نظران، طلاب و سازمانهای فعال در این حوزه دعوت مینماید تا مقالههای خود را برای این همایش ارسال نمایند.
بلوچیان ابراز داشت: واحد پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد، فراخوان مقاله نماد و فرهنگ اسلامی را در دو محور اصلی «جایگاه نماد در فرهنگ اسلامی» و «نمادهای اسلامی در قرآن و روایات» و همچنین سه محور فرعی «نماد و بهداشت روان»، «نماد و رسانه» و «نماد و جوان» برگزار میکند.
وی با اشاره به اینکه عموم علاقهمندان میتوانند در این فراخوان شرکت کنند، افزود: در محور «نماد و بهداشت روان» بر موضوعاتی چون« رابطه نمادهای اسلامی با بهداشت روان»، «تأثیر استفاده از نمادهای غیر اسلامی بر بهداشت روان» تأکید شده است.
معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد اظهار داشت: پژوهشگران علاقهمند میتوانند در محور «نماد و رسانه»، مقاله های خود را در زمینه «نقش رسانه های جمعی در ترویج نمادهای اسلامی»، «نقش رسانه های جمعی در گرایش به نمادهای غیر اسلامی» ارائه دهند.
این استاد حوزه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد ادامه داد: محور «نماد و جوان» شامل موضوعاتی چون «بررسی میزان گرایش جوانان به نمادهای اسلامی»، «تأثیر استفاده از نمادهای اسلامی در تقویت بینش دینی جوانان» و «تأثیر نمادهای غیر اسلامی بر دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب» است.
بلوچیان با بیان اینکه بیستم اردیبهشت 94، آخرین مهلت ارسال آثار می باشد، افزود: به صاحبان مقالات برگزیده جوایز ارزشمندی اهدا خواهد شد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد به شرایط ارسال آثار اشاره کرد و گفت: مقالات حداقل در15 صفحه و حداکثر در 30 صفحه A4 نگاشته شود و در محدوده محورهای همایش و دارای ساختار علمی – پژوهشی باشد.
این استاد حوزه علمیه خواهران مشهد با بیان اینکه مقالاتی که صرفا کپی از اینترنت باشد قابل قبول نخواهد بود، افزود: مقالات ارائه شده نباید قبلا در روزنامه، نشریه یا سایت اینترنتی ارائه شده باشد و آثار ارسالی نیز بازگردانده نخواهد شد.
بلوچیان تصریح کرد: پژوهشگرانی که در مشهد سکونت دارند، یک نسخه کپی از مقاله، به آدرس مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س)، واقع در خیابان احمدآباد، خیابان بهشت، بهشت5 ارسال و فایل مقاله نیز به پست الکترونیکی واحد پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) ( (p.khadije@chmail.ir ارسال کنند، اما به منظور سهولت کار پژوهشگران شهرستان ها، ارسال مقاله به ایمیل پژوهش برای آن ها کفایت میکند.
وی با اشاره به اینکه همایش «نماد و فرهنگ اسلامی»، خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد، یاد آور شد: محققین و پژوهشگران عزیز محترم برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های 38486861و38470640تماس حاصل نمایند./1309/ت302/ب