۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۵
کد خبر: ۲۵۷۵۳۶

شصتمین شماره ماهنامه ماهک روانه بازار شد

خبرگزاری رسا ـ شماره 60 ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شد.
ماهنامه ماهک

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شصتمین شماره ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک ویژه اردیبهشت‌‌ماه 1394 به سردبیری سید مسعود پورسیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شد.

 

«اول سلام»، «شعر/ ماهی»، «سایه‌های بهشتی»، «روزی که رنگین‌کمان خم شد»، «جوجه»، «بگرد و پیدا کن»، «داستان/ کارِ کی بوده؟»، «بیا به شهر ما»، «مسجد کوفه» و «سرباز کوچک/ نارنجک خودش را بر می‌داشت» برخی از موضوعات مطرح‌شده در این ماهنامه است.

 

در بخشی با عنوان سایه‌های بهشتی می‌خوانیم:«وقتی کار خوبی انجام بدی، مامان به تو جایزه می‌دهد؛ مثلا تو را به پارک می‌برد. در پارک زیر درخت‌ها سایه هست. بعد از سرسره‌بازی، می‌توانی زیر سایه درخت‌ها بنشینی، استراحت کنی و خوراکی بخوری.

 

خدای مهربان برای آدم‌های خوب، بهشت را آفریده است. در بهشت، باغ‌های پر درخت با چشمه‌های زیبا هست. آدم‌هایی که در این دنیا خوب باشند، در باغ‌های بهشتی زندگی می‌کنند. به مامان بگو آیه 41 سوره مرسلات را برای تو بخواند. در این آیه خداوند می‌گوید: خوب‌ها در بهشت زیر سایه‌های بهشتی، از میوه‌ها و چشمه‌های بهشتی استفاده می‌کنند».

 

در بخش دیگری از این ماهنامه با عنوان مسجد کوفه مطالبی آمده که به این شرح است: «من مسجد کوفه در عراق هستم. اولین جایی که خدا در آن عبادت شده است. حضرت آدم علیه السلام ـ اولین پیامبر ـ کسی بود که مرا ساخت. او هر وقت دلش برای خدا تنگ می‌شد پیش من می‌آمد و با خدا حرف می‌زد. سال‌ها گذشت. مدت‌ها بود که آدم پیش خدا رفته بود و بچه‌های او در شهرهای دیگر زندگی می‌کردند.

 

بعد از مدتی دوباره بچه‌ها برگشتند و مرا دوباره ساختند. من شدم جایی که امام علی علیه‌السلام کارهای مهمش را آنجا انجام می‌داد. به شاگردانش درس می‌داد. من حتی اسم بعضی از دانش‌آموزان زرنگ امام را هنوز یادم هست.

 

تازه قرار است وقتی حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه آمد، در شهر کوفه زندگی کند و من مرکز حکومتش بشوم. او از اینجا به همه کارهای مردم می‌رسد. من منتظر آن روز هستم. شاید شما هم یکی از کارمندان امام باشید و من شما را هم، همراه امام ببینم. هر شب به آسمان نگاه می‌کنم: به ماه و ستاره‌ها. دلم می گیرد. با خودم می گویم: پس ایشان کی می‌آیند؟».

 

«خرما»، «دیس برنج»، «شکرستان»، «داستان‌های شما»، «نقاشی شما» و «مهربان مثل امام» از دیگر موضوعاتی است که در بخش پایانی این ماهنامه مورد بررسی قرار گرفته است.

 

شصتمین شماره ماهنامه آموزشی فرهنگی خردسالان ایران با عنوان ماهک ویژه اردیبهشت‌ماه 1394 به مدیرمسؤولی سید مسعود پورسیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن(پژوهشکده مهدویت) منتشر شده است./907/پ202/ق

ارسال نظرات