۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
کد خبر: ۲۵۸۷۵۸
کارشناس دینی:

زینب کبری نائب‌الزهرا و شریک الحسین است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مذهبی با اشاره به شأن و جایگاه والای حضرت زینب(س) گفت: حضرت زینب کبری(س) در جایگاهی از بندگی قرار دارد که نائب‌الزهرا(س) و شریک الحسین(ع) محسوب می‌شود.
حجت الاسلام علي ثمري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی ثمری، کارشناس دینی، بعد از ظهر امروز در برنامه «تانیایش» شبکه پنج سیما، با تسلیت شهادت حضرت زینب(س) اظهار داشت: حضرت زینب(س) عابده آل علی(ع) و عقیلة العرب بود چنان که بعد از صدیقه طاهره(س) فردی به عظمت شأن و جلالت قدر حضرت زینب(س) نیست یعنی زینب کبری(س) در جایگاهی از بندگی قرار دارد که نائب‌الزهرا(س) و شریک الحسین(ع) محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به شأن و جایگاه والای حضرت زینب(س) افزود: خداوند به گریه کننده بر امام حسین(ع) نظر رحمت می‌کند چنان که پیامبر اکرم(ص) درباره حضرت زینب(س) فرمودند «خداوند اجر گریه بر امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را برای گریه بر مصائب حضرت زینب(س) نیز قرار داده است».

 

حجت الاسلام ثمری، ابزارهای بندگی را برشمرد و ابراز داشت: علم، معرفت و عمل صالح از ابزارهای تحصیل حیات طیبه در این دنیا است زیرا انسان پس از مرگ در گرو کارهای دنیوی خویش است و علم، معرفت و عمل صالح تجسم یافته در کنار انسان قرار می‌گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: در یکی از دعاهای دهه پایانی ماه رمضان، امام معصوم(ع) به ما می‌آموزد که مسیر بندگی خود را به گونه‌ای قرار دهیم که تجسم یافته آن «بحبوحات جنات» باشد یعنی «خدایا مکان استقرار من را در آخرت، در وسط بهشتت قرار بده».

 

کارشناس دینی به حیات طیبه انسان اشاره کرد و گفت: فکر و اندیشه، ضبط و مهار خیال، عزم و اراده، مؤدب شدن به آداب شرعی، هجرت از خود به خدا، سرعت گرفتن و استفاده از فرصت‌ها و سبقت گرفتن از سرفصل‌های پیمودن طریق بندگی و حیات طیبه است.

 

حجت الاسلام ثمری در پایان با اشاره به اعمال «ام داود» یادآور شد: عصمت کبری مختص به چهارده معصوم(ع) است؛ عصمت اثباتی ویژه پیامبران و اولیا است و اوج عصمت ثبوتی، حضرت زینب(س) در میان زنان و حضرت ابوالفضل(ع) در میان مردان است از این‌رو در مسیر بندگی، حضرت زینب(س) را واسطه مدد و فیض قرار می‌دهیم./908/پ202/ب4

ارسال نظرات