۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۸
کد خبر: ۲۵۹۴۷۹
حجت­الاسلام فرحزاد:

باید هر روز به محاسبه اعمال پرداخت

خبرگزاری رسا ـ کارشناس رسانه ملی با بیان این‌که در قرآن و روایات به محاسبه اعمال سفارش شده است، گفت: هر روز محاسبه اعمال داشته باشید و به اعمال خود رسیدگی کنید.
حجت الاسلام فرحزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت­الاسلام حبیب­الله فرحزاد، امشب در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) به بیان سخنرانی با موضوع مرگ و قیامت پرداخت و خاطرنشان کرد: از چیزهایی که در قرآن و روایات به آن سفارش و تأکید شده، محاسبه است؛ با پایان عمر محاسبه اعمال آغاز می­شود.

 

کارشناس رسانه ملی با بیان این‌که دو نوع قیامت وجود دارد، اظهار داشت: قیامت صغری که حسابرسی کوتاه است، بعد از مرگ صورت می گیرد و قیامت کبری نیز در روز قیامت انجام می­شود.

 

این کارشناس دینی با بیان روایتی تصریح کرد: فردی از امام صادق(ع) پرسید حساب اعمال میت چه مقدار طول می­کشد که آن حضرت فرمودند به مقدار خاکی که روی میت ریخته شد و سنگ لحد گذاشته می شود و اقوام رفتند، به حساب اعمال رسیدگی می­شود و بهشت یا جهنم رفتن میت معلوم می­شود.

 

وی افزود: در قرآن و روایات بسیار به حسابرسی اعمال در دنیا توسط انسان تأکید شده است؛ بعد از مرگ کاری از دست انسان بر نمی آید که بخواهد عمل صالح انجام دهد؛ باید در دنیا ذات و توشه آخرت را جمع کرد.

 

حجت­الاسلام فرحزاد گفت: معصوم(ع) فرمودند حساب برزخ و قیامت قابل جبران نیست و در دنیا قبل از حسابرسی کردن، باید به اعمال خود رسیدگی کنید که جزو جهنمیان هستید یا بهشتیان.

 

این کارشناس دینی با بیان این‌که هر روز محاسبه اعمال داشته باشید، اظهار داشت: اگر کار خوبی کرده­اید، از خدا بخواهید بیشتر شود و اگر عمل بدی از سر زده، استغفار کنید.

 

وی افزود: انسان از مرگ خبر ندارد و ناگهان و در یک لحظه عمر به پایان می­رسد؛ غفلت عجیبی برخی از مردم را فراگرفته است.

 

حجت­الاسلام فرحزاد خاطرنشان کرد: خداوند متعال به حضرت داوود(ع) فرمودند نزدیک‌ترین مردم به من متواضعان و دورترین مردم نسبت به من متکبران هستند.

 

کارشناس رسانه ملی با بیان روایتی از امام موسی کاظم(ع) درباره محاسبه اعمال تصریح کرد: آن حضرت فرمودند از ما نیست کسی که هر روز به اعمال خود رسیدگی نکند؛ باید قبل از به پایان رسیدن عمر، به اعمال رسیدگی کرد./822/پ202/ی

ارسال نظرات