بازگشت پیکرهای 241 شهید دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، پیکرهای پاک 241 شهید دفاع مقدس، که طی عملیات اخیر تفحص کشف شدهاند در روز 28 اردیبهشتماه از طریق مرز شلمچه وارد کشور خواهندشد.
سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیکرهای این شهدا در روز 28 اردیبهشتماه از طریق مرز شلمچه وارد کشور خواهند شد.
وی افزود: پیکرهای این شهیدان در دو هفته اخیر با تلاش کمیته جستجوی مفقودین در جنوب عراق فاو، ابو فلوس، شلمچه، مجنون و زبیدات به دست آمده است.
سردار باقرزاده خاطرنشان کرد: این شهدا برای مراسم وداع به سوسنگر منتقل خواهد شد و مراسم استقبال کاملا عشایری برگزار خواهد شد.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین خاطرنشان کرد: همزمان با ایام شهادت امام موسی بن جعفر(ع) روز 24 اردیبهشتماه نیز تعداد چهار شهید در دو نقطه استان خوزستان، بخش سردشت زیدون و دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تشییع و به خاک سپرده خواهند شد.
وی گفت: تاکنون در سراسر کشور استقبال بسیار خوبی برای درخواست تدفین شهدای گمنام شده است از جمله 1200 شهر و شهرستان و 180 دانشگاه و حوزه علمیه در کشور در نوبت میزبانی از شهدای گمنام قرار دارند./822/د101/ف