۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۲
کد خبر: ۲۶۰۲۸۰

مسابقات کتابخوانی ویژه طلاب مدرسه علمیه امام خمینی کرمانشاه برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) استان کرمانشاه، گفت: مسابقات کتابخوانی با موضوع فضایل اخلاقی حضرت امیرمؤمنان(ع) برگزار شد.
مسابقات کتابخوانی ویژه طلاب مدرسه علمیه امام خمینی کرمانشاه برگزار شد

حجت الاسلام محمدتقی صرفی پور، مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) استان کرمانشاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، اظهار داشت: یک دوره مسابقات کتابخوانی ویژه طلاب حوزه علمیه مدرسه امام خمینی (ره) برگزار شد.


حجت الاسلام صرفی پور، عنوان داشت: موضوع و محتوای مسابقه کتابخوانی ویژه برادران حوزه علمیه امام خمینی (ره) را از کتاب حضرت آیت الله وحید خراسانی که در مورد فضائل و کمالات حضرت امیرمؤمنان(ع) به چاپ رسیده است، انتخاب کردیم.


مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با اشاره به فضایل حضرت امیرمؤمنان(ع)، افزود: شخصیت و مقام حضرت علی(ع) از جهت فضایل و کمالات روحانی و از نظر نیرو و کمال جسمانی در میان افراد بشر جز رسول اکرم(ص) از والاترین جایگاه نزد خداوند برخوردار است.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) الگوی برتر انسان ها در طول تاریخ و بهترین راهکار برای اصلاح امور مسلمانان در جهان امروز است از این رو طلاب حوزه های علمیه با توجه به زندگی امیرمؤمنان(ع) می توانند در انجام امور خود و انتقال پیام و معارف اسلام به مخاطبان، موفق تر باشند.


گفتنی است، این مسابقات به مناسبت ایام ولادت حضرت امیرمؤمنان(ع) برگزار و در پایان مسابقه به طلاب برگزیده، جوایزی اهدا شد./967/ت303/ب4

ارسال نظرات