۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۲۶۳۵۷۱
آیت‌الله دری‌ نجف‌آبادی تأکید کرد؛

مسؤولان فرهنگی توطئه‌های دشمن را خنثی کنند/ ضرورت تلاش روحانیت برای حفظ آرمان‌های امام و انقلاب

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی اراک با بیان این که دشمنان برای گمراه کردن جوانان ایرانی برنامه ریزی کرده اند گفت: مسؤولان اجرایی و فرهنگی باید با هوشیاری در راستای خنثی کردن توطئه ها اقدامات کارساز داشته و همواره در این حوزه پیش دستی کنند.
کلاس درس اخلاق مديران استان مرکزي با حضور آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي  کلاس درس اخلاق مديران استان مرکزي با حضور آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي  کلاس درس اخلاق مديران استان مرکزي با حضور آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي  کلاس درس اخلاق مديران استان مرکزي با حضور آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي  کلاس درس اخلاق مديران استان مرکزي با حضور آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی صبح امروز چهارشنبه ششم خرداد، در کلاس درس اخلاق مدیران استان مرکزی، بیان داشت: استان مرکزی مهد و زادگاه امام راحل است که بر همین اساس استان باید در راستای گرامیداشت مراسم ارتحال امام خمینی(ره) پیشگام دیگر استان‌های کشور باشد.

 

جامعه روحانیت برای حفظ ارزش ها و آرمان های امام و انقلاب تلاش کنند

 

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با تاکید بر برگزاری باشکوه مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در استان مرکزی خاطرنشان کرد: مراسم با شکوه ارتحال امام(ره) با حضور گسترده جوانان استان در شهرهای اراک، خمین و در مرقد امام خمینی(ره) برگزار شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: امام راحل با جدیت، شکستن سد مشکلات و حساسیت تلاش کردند تا انقلاب اسلامی در سال 1357 به ثمر بنشیند و امروز آحاد جامعه به ویژه مدیران اجرایی و جامعه روحانیت باید برای حفظ ارزش ها و آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی تلاش کنند.

 

مسؤولان با هوشیاری در راستای خنثی کردن توطئه ها دشمنان اقدام کنند

 

امام جمعه اراک با بیان این که دشمنان برای گمراه کردن جوانان ایرانی برنامه ریزی کرده اند گفت: مسؤولان اجرایی و فرهنگی باید با هوشیاری در راستای خنثی کردن توطئه ها اقدامات کارساز داشته و همواره در این حوزه پیش دستی کنند.

 

وی افزود: مدیران و مسؤولان اجرایی نظام اسلامی باید همواره در راستای تامین رفاه، آرامش و امنیت عمومی، ارتقای سطح دانش در جامعه و حفظ میراث فرهنگی، محیط زیست و منابع و انرژی موجود در میهن اسلامی حساس بوده و در سایه سختکوشی، تعهد و نظارت موثر این حوزه ها را به بهترین شکل مدیریت کنند.

 

عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که مدیران اجرایی در برابر مردم مسؤول هستند اظهار داشت: مدیران باید برای تامین معاش زندگی مردم برنامه ریزی های بلند مدت و کاربردی گام بردارند.

 

مردم به عنوان چشم و گوش دستگاه امنیتی هوشیارانه عمل کنند

 

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: دستگاه امنیتی نباید از حوادث و توطئه‌ها غفلت کند و مردم نیز باید به عنوان چشم و گوش دستگاه امنیتی در برخورد با اتفاقاتی که امنیت را به خطر می‌اندازد، هوشیارانه عمل کنند.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: افراد جامعه باید همیشه در میدان حاضر باشند و اجازه ندهند که افراد سودجو فضای جامعه را آلوده کنند، چرا که برخی از افراد بی‌هویت در ازای خواسته‌های ناچیز دنیوی حاضر هستند فضای جامعه را به نفع نظام سلطه و آمریکا به هم بریزند.

 

جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به بمب اتم نیست

 

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی بیان داشت: در زمینه توافق های هسته ای نیز جمهوری اسلامی ایران بارها به صورت رسمی اعلام کرده که به دنبال دستیابی به بمب اتم نیست، اما جهان استکباری که منافع خود را از پیشرفت های ایران در خطر می بیند با مخابره اخبار کذب و سعی دارد با ایجاد فضای آشوب نیات خود را پیش ببرد.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه گفت: در صورتیکه اسرائیل جنایتکار بیش از 400 کلاهک هسته ای دارد و هیچ اطلاعات و آماری نیز به آژانس نمی دهد مساله فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران مدام از سوی کشورهای استکباری در آمیزش با دروغ برجسته سازی می شود. 

 

یاد آور می شود، درس اخلاق مدیران استان مرکزی با حضور مدیران استان مرکزی، هر دو هفته یکبار روزهای چهارشنبه در دفتر امام جمعه اراک برگزار می شود./842/پ202/ب4

ارسال نظرات