۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
کد خبر: ۲۶۵۳۲۰
استاد حوزه علمیه تأکید کرد؛

ضرورت شناساندن اندیشه‌های امام خمینی به جامعه امروز

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل جذب ظرفیت ها و منابع مرکز خدمات حوزه های علمیه با اشاره به این که امام را باید به جامعه امروز شناساند، گفت: نسل جدید از امام(ره) فاصله گرفته اند، از این رو مسؤولان باید امام را به جامعه امروز بیشتر بشناسانند.
14 خرداد سالروز رحلت امام خميني(ره)

حجت الاسلام محمدعلی عدالت مدیر کل جذب ظرفیت ها و منابع مرکز خدمات حوزه های علمیه در گفت و گو با خبرگزاری رسا در فارس، گفت: زندگی امام بزرگوار از زوایای مختلف قابل برسی و تحقیق است و در رابطه با آن تحقیقات و کتاب های زیادی نوشته شده است.

 

وی در ادامه افزود: امام دارای اساتید بارزی بوده اند که کمتر مرجعی دارای این اساتید بوده، به عنوان یک شاخصه برای حضرت امام به شمار می رود.

 

حجت الاسلام عدالت اظهار داشت: حضرت امام در علم عرفان، فلسفه، کلام، تفسیر قرآن، فقه و در علوم مختلف به عنوان یک شاخص در جامعه مطرح بوده اند، علما و مراجع بعد از زمان امام هم از نظریات امام در علمشان استفاده می کردند.

 

وی ادامه داد: از شاخصه های دیگر امام راحل خودسازی، ساده زیستی، و قناعت امام در زندگی شخصی و استفاده نکردن از بیت المال و اموال دیگران است، عرفان امام هنوز جزء یکی از پر طرفدارترین بحث ها در حوزه های علمیه به شمار می رود.

 

مدیر کل جذب ظرفیت ها و منابع مرکز خدمات حوزه های علمیه تصریح کرد: یکی از زوایای زندگی حضرت امام بحث فقهات امام بود، از این رو که ما عالم زیاد داریم اما کسی که بتواند مردم را هدایت کند کم است، اما امام توانست حکومت اسلامی را تشکیل دهد که شاید از میان صدها مجتهد هم نتواند یک نفر تشکیل حکومت اسلامی دهد.

 

وی یادآور شد: بحث استکبار ستیزی حضرت امام یکی از زوایای بسیار عالی و بلندمرتبه امام بود، و یکی دیگر از شاخصه های مهم زندگی امام راحل امام این بود که هیچ اشکالی در زندگی شخصی، علمی، اجتماعی و سیاسی ایشان وجود نداشت این کارهای بزرگ امام راحل استکبار ستیزی حضرت را می رساند.

 

حجت الاسلام عدالت ابراز داشت: بعد از رحلت امام این زاویه استکبار ستیزی حضرت امام  بسیار کمرنگ جلوه داده شده به دلیل این که شاید یک مقدار نسل زمان امام کم کاری کرده اند.

 

وی در پایان اظهار داشت: در جهان اسلام کسی جز مقام معظم رهبری نمی تواند در تمام موارد جا پای حضرت امام بگذارد./839/ت303/ب4

ارسال نظرات
captcha