۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۳
کد خبر: ۲۶۶۰۵۲

کتاب «داعش و جهاد النکاح» به چاپ دوم رسید

خبرگزاری رسا ـ مدیر انتشارات پرسمان از عرضه چاپ دوم کتاب «داعش و جهاد النکاح» نوشته امیررضا پرحلم با ویرایش جدید خبر داد.
کتاب داعش و جهاد النکاح

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل روابط عمومی انتشارات پرسمان،‌ صابر منیری گفت: با توجه به استقبال مخاطبان از این کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، چاپ دوم آن با ویرایش و طرح جلد جدید برای عرضه در کتابفروشی‌های سطح کشور آماده توزیع است.

 

وی افزود: این کتاب اثری داستانی درباره جنگ سوریه و ماجراجویی جنسی گروه‌های جهادی است که اقدامات وحشیانه آنها در تعرض به زنان و دختران و فریب دادن آنها تحت عنوان جهاد النکاح را بیان می‌کند.

 

مدیر انتشارات پرسمان خاطرنشان کرد: توصیف صحنه‌های جنگ سوریه و نقش ژنرال‌های ایرانی در مبارزه با تروریست‌ها از دیگر بخش‌های این کتاب است.

 

منیری همچنین درباره سایر آثار پر مخاطب انتشارات پرسمان گفت: به غیر از کتاب داعش، چند رمان پر مخاطب دیگر از جمله «شبگرد خیال»، «آیلین»، «آبی مات»، «شب ستاره» و «به خاطر تو» در صدر آثار پر مخاطب این انتشارات قرار دارد./998/د102/ق

ارسال نظرات