۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۲۶۹۷۲۲
همزمان با روز جهانی مبارزه با مواد مخدر؛

معرفی کتاب «پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان» از سوی به نشر

خبرگزاری رسا ـ انتشارات آستان قدس رضوی همزمان با 26 ژوئن برابر با پنجم تیر ماه مصادف با روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، کتاب «پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان» را معرفی و پیشنهاد کرد.
کتاب «پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان

 

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان بلای ویرانگری است که علاوه بر زیان های فردی، خانوادگی و اجتماعی، فرایند سالم امور بهداشتی، اقتصادی و سیاسی بین المللی را تهدید می کند و پیشگری از آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

 

 

از آنجا ک یکی از راهکارهای مؤثر در پیشگیری از اعتیاد، افزایش آگاهی افراد به ویژه خانواده ها است، انتشارات آستان قدس رضوی نسبت به چاپ و تولید کتاب «پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان» نوشته دکتر سعیده نگار اسعدی و دکتر سیدحسن اسعدی اقدام کرده است.

در این اثر پس از آشنایی با انواع مواد مخدر و روانگردان و همچنین تبیین زیان های آن، با بیانی ساده و قابل فهم به توصیف محورها، شاخص ها و راهبردهای کاربردی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان پرداخته شده است.

کتاب «پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان» که در سه بخش تدوین شده، طی بخش نخست به توصیف اجمالی مواد مخدر شامل مواد افیونی و شبه افیونی، مواد محرک، مواد توهم زا، مواد روانگردان باشگاهی، خواب آورها و مواد استنشاقی و طی بخش دوم به بررسی محورهای پیشگیری از جمله دین، قانون، خانواده و اجتماع و در بخش سوم نیز به ارائه نمایه اثر می پردازد.

کتاب «پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان» که برای نخستین بار در سال 1389 به چاپ رسیده است، هم اکنون به مبلغ 47.000 ریال در دسترس عموم مخاطبان قرار دارد و علاقه مندان به تهیه این کتاب و همچنین مشاهده و تهیه سایر کتاب های انتشارات آستان قدس رضوی می توانند به نشانی اینترنتی www.behnashr.com  و یا فروشگاه های سطح شهر مشهد و نمایندگی های سراسر کشور مراجعه کرده و یا از طریق سامانه پیامکی به شماره 30003209 با این انتشارات تماس برقرار کنند./1308/د102/ق

ارسال نظرات