۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۸
کد خبر: ۲۷۰۰۸۵
رییس دانشگاه علوم و معارف:

خانه حضرت خدیجه پناهگاه مسلمانان بود

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، خانه حضرت خدیجه(س) را پناهگاه مسلمانان خواند و گفت: دعوت و تبلیغ رسول خدا(ص) برای دین اسلام در خانه حضرت خدیجه(س) بود و این بانوی بزرگ در سال‌های سختی و رنج پیامبراکرم(س) در کنارشان بود.
حجت الاسلام و المسلمين احمد عابدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،  حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، صبح شنبه در برنامه ماه خدا، شبکه اول سیما با تسلیت رحلت ام‌المؤمنین خدیجه(س) اظهار داشت: حضرت خدیجه(س) در راه اسلام و دفاع از پیامبراکرم(ص) مجاهدت و تلاش فراوانی کرد؛ چنان که رسول خدا(س) بسیار از حضرت خدیجه(س) یاد می‌کردند و علت این همه ارادت و محبت را فداکاری و مجاهدت‌ همسرشان می‌دانستند.

 

وی به بیانات پیامبراکرم(ص) درباره حضرت خدیجه(س) اشاره کرد و افزود: حضرت فرمودند «زمانی خدیجه(س) به من ایمان آورد که همه مرا رها کرده‌ بودند و همه اموالش را به من بخشید تا در راه اسلام مصرف کنم».

 

حجت الاسلام عابدی، خانه ام‌المؤمنین خدیجه(س) را پناهگاه مسلمانان خواند و یادآور شد: حضرت خدیجه(س) در همه سختی‌ها همراه پیامبر(ص) بود و حضرت نیز همیشه قدردان و شکرگذار این نعمت‌ها بود.

 

وی به شفاعت پیامبر(ص) از حضرت خدیجه(س) اشاره کرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) شفاعت از حضرت خدیجه(س) در قیامت را تضمین کرده‌ است و در روایتی درباره ام‌المؤمنین خدیجه(س) فرمودند «خداوند در بهشت، خانه‌ای را برای خدیجه مقرر کرده است».

 

رییس دانشگاه علوم و معارف به رنج و مجاهدت حضرت خدیجه(س) در راه اسلام اشاره کرد و گفت: دعوت و تبلیغ رسول خدا(ص) برای دین اسلام در خانه حضرت خدیجه(س) بود و این بانوی بزرگ در سال‌های سختی و رنج پیامبراکرم(س) در کنارشان بود.

 

وی با اشاره به «بیت خدیجه» افزود: منزل حضرت خدیجه(س) دورتر از خانه پیامبراکرم(ص) و در طرف دیگر مکه بود که این بانوی بزرگ اسلام بعد از ازدواج با پیامبر(ص)، خانه‌ای در نزدیک خانه مادری حضرت خرید که بعدها به بیت خدیجه(س) یا بیت النبی(ص) مشهور شد.

 

استاد حوزه و دانشگاه به جریان بعثت و ولادت حضرت زهرا(س) در این خانه اشاره کرد و افزود: بسیاری از علمای اهل تسنن نیز گفته‌اند که در مکه بعد از مسجدالحرام، مکانی از نظر فضیلت بالاتر از بیت خدیجه(س) یا بیت النبی(ص) وجود ندارد.

 

وی با اشاره به تخریب مکان‌های مقدس عربستان به دست وهابیت ابراز داشت: وهابیت در سلسله تخریب‌های مکان‌های مذهبی و مقدس، خانه ام‌المؤمنین خدیجه(س) را نیز تخریب کرده‌اند.

 

رییس دانشگاه علوم و معارف به نورانیت خانه حضرت خدیجه(س) اشاره و خاطرنشان کرد: بیت خدیجه(س) یا بیت النبی(ص) خانه‌ای بود که خداوند به آن نظر لطف و رحمت داشت و حتی حضرت علی(ع) نیز در این خانه به رشد و کمال رسید.

 

حجت الاسلام عابدی با اشاره به عبادت و تهجد حضرت خدیجه(س) یادآور شد: امام حسین(ع) در جریان رفتن به سمت کربلا،‌ هنگامی که به مکه  رسید، به بیت خدیجه(س) یا بیت النبی(ص) وارد شد و به ام‌المؤمنین خدیجه(س) متوسل شد./908/پ202/ی

ارسال نظرات