۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
کد خبر: ۲۷۲۰۷۱
به مناسبت سالروز فرمان بنای مسجد مقدس جمکران؛

هر هفته 400 هزار نمازگزار در مسجد انتظار

خبرگزاری رسا ـ قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران به رویکرد توحیدی مسجد جمکران اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار تولیت مسجد مقدس جمکران، این مسجد را پایگاه عظیم تشیع خواندند؛ به این معنا که ما باید شرایط را برای بهره‌مندی و حضور بیشتر مردم فراهم کنیم.
حجت‌الاسلام عليرضا تکيه‌اي، رييس ستاد اعتکاف قم

حجت الاسلام سید علیرضا تکیه ای، قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به سالروز فرمان بنای مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: خداوند، پیامبران را برای هدایت بشر برگزید و ابزار لازم را در اختیار ایشان قرار داد.

 

وی تعالی بخشی را از اهداف پیامبران خواند و ابراز داشت: پیامبران الهی همواره سعی داشتند مردم را از زمین به سمت عرش راهنمایی کنند و برای نیل به این هدف جذابیت‌های لازم را به کار گرفتند که از آن جمله زمان‌ها و مکان‌های تأثیرگذار است.

 

قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به زمان‌ها و مکان‌های مقدس خاطرنشان کرد: مسجدمقدس جمکران از جمله مکان‌های مذهبی است که امام زمان(عج) درباره‌ ارزش عبادت و نماز در آن فرمودند « فَمَن صَلاّها فَکأنَّما صلّی فی البیت العتیق»؛ کسی که در آن مسجد نماز بخواند، همانند فردی است که در کعبه نماز خوانده است.

 

وی به رویکرد توحیدی مسجد جمکران اشاره کرد و یادآور شد: رویکرد مسجد جمکران، پیش از توجه و توسل به امام زمان(عج)؛ رویکردی توحیدی است؛ یعنی با توجه به نماز خاصی که در آن خوانده می‌شود به اصل توحید بیشتر توجه می‌شود.

 

حجت الاسلام تکیه ای تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار تولیت مسجد مقدس جمکران، این مسجد را پایگاه عظیم تشیع خواندند؛ به این معنا که ما باید شرایط را برای بهره‌مندی و حضور بیشتر مردم فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به جمعیت چهارصد هزار نفری که در هر هفته نمازگزاران جمکران هستند، افزود: رهبر معظم انقلاب در این دیدار تأکید کردند که جمکران باید برای ظرفیتی بالغ بر یک‌میلیون نفر جمعیت، شرایط را فراهم کند و برای آینده برنامه‌ریزی داشته باشد.

 

وی به جذابیت مسجد جمکران اشاره و تأکید کرد: پیش از انقلاب، رسانه‌ها در دست حکومت طاغوت بود و این مکان‌ها و ارزش‌ها را به چالش می‌کشید؛ اما بعد از انقلاب، راجع به جایگاه مسجد جمکران روشنگری صورت گرفت و مردم به‌ویژه نسل جوان به این مکان معرفت‌زا و مقدس جذب شدند.

 

قائم مقام تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به آثار مسجد جمکران در جامعه اشاره کرد و گفت: مسجد جمکران در سال 92 بیش از پانزده میلیون نفر و در سال 93 بیش از بیست میلیون نفر جمعیت داشته است که این افزایش ادامه دارد؛ از این‌رو باید زیرساخت‌های مسجد و محتوای فرهنگی این مکان افزایش پیدا کند.

 

حجت الاسلام تکیه ای افزود: رویکرد مسجد جمکران در تولیت سابق و در حال حاضر این بوده است که زیرساخت‌ها و محتوای فرهنگی را افزایش دهند؛ بنابراین کسانی که اهل خیر هستند؛ می‌توانند در توسعه مسجد و فعالیت‌های فرهنگی آن کمک کنند./908/ت302/س

ارسال نظرات