۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۲۷۲۷۳۷
آیت الله طباطبایی نژاد:

سبک زندگی مسلمانان نباید موجب حسرت فقرا شود

خبرگزاری رساـ نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در آستانه شهادت حضرت علی (ع) گفت: اگر نمی توانیم در جامعه دست فقرا را گرفته و بالا بیاوریم، حتی الامکان سطح زندگی های خودمان را پایین بیاوریم که موجب حسرت فقرا نشود.
آيت الله طباطبايي نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همزمان با بیستمین روز از ماه مبارک رمضان و در آستانه شهادت مولای متقیان علی (ع) بر الگو قرار دادن سیره و روش زندگی آن حضرت تأکید کرد و گفت: توصیف ویژگی های آن مرد بزرگ میسر نیست، مگر با کلام گهربار خودشان.

 

وی با اشاره به سخنان حضرت علی (ع) در باب علم ایشان گفت: حضرت می فرمایند آب و علم از قله من سرازیر است و هیچ پرنده فکری نمی تواند به قله فکر من برسد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در باب عدل حضرت علی (ع) گفت: ایشان می فرمایند به خدا اگر همه دنیا را به من بدهند که من یک بی عدالتی کنم و پوست جویی را به زور از دهان مورچه ای بگیرم، انجام نمی دهم.

 

وی تصریح کرد: حضرت می فرمایند دنیای شما در مقابل من از برگ درختی که ملخ جویده و بیرون انداخته بی ارزش تر است.

 

آیت الله طباطبایی افزود: حضرت در جای دیگری دنیا را به آب دماغ بزی که زکام شده مثل می زنند و می فرمایند علی کجا و نعمت فانی کجا؟ من به دنبال نعمت باقی و رضایت خدا هستم.

 

وی اظهار داشت: حضرت علی (ع) در جاهای مختلفی از نهج البلاغه در خصوص عدالت و بی توجهی به دنیا صحبت کرده اند و در جایی آورده اند من از آن هایی نیستم که به امیرالمؤمنینی و خلیفه الهی اکتفا کنم و در سختی های روزگار با مردم نباشم و در گرفتاری های زندگی اسوه آن ها نباشم بلکه باید پیشرو مردم در سختی ها باشم.

 

نماینده ولی فقیه در استان بیان داشت: امیرالمؤمنین (ع) در جواب کسانی که می گفتند شما خلیفه مسلمین هستید پس چرا لباس های بهتر نمی پوشید؟ فرمودند خداوند بر رهبران دینی واجب کرده مثل ضعیف ترین مردم رفتار کنند.

 

وی به ساده زیستی حضرت اشاره کرد و گفت: ایشان می فرمایند من از دنیای شما به دو جامه و دو قرص نان اکتفا کردم که این نشان از نهایت ساده زیست بودن ائمه معصومان (ع) دارد.

 

آیت الله طباطبایی نژاد در پایان توصیه کرد: اگر نمی توانیم در جامعه دست فقرا را گرفته و بالا بیاوریم، حتی الامکان سطح زندگی های خودمان را پایین بیاوریم که موجب حسرت فقرا نشود./1305/پ203/ش

ارسال نظرات