۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۲۷۸۷۴۲
مدیر اداره ارتباطات و بین الملل جامعة الزهرا:

بیش از 50 هزار طلبه خواهر از جامعةالزهرا فارغ‌التحصیل شده‌اند

خبرگزاری رسا ـ مدیر اداره ارتباطات و بین الملل جامعة الزهرا(س) از فارغ‌التحصیلی پنجاه هزار طلبه خواهر ایرانی و غیرایرانی از این نهاد علمی حوزوی خبر داد و گفت: جامعةالزهرا فعالیت علمی خود را با توصیه امام خمینی(ره) آغاز کرد.
جامعةالزهرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،خانم اسماعیلی طبا ظهر امروز در جمع خانواده های پزشکان امامیه جهان با اشاره به اینکه این مرکز فعالیت علمی خود را با توصیه و ایده امام خمینی(ره) مبنی بر کسب علم و معرفت آغاز کرده و در طول حیات امام از حمایت های ایشان برخوردار بوده است، گفت: پس از رحلت امام، رهبر معظم انقلاب حمایت از جامعةالزهرا(س) را بر عهده گرفتند و باحمایت ایشان جامعةالزهرا(س) طی 30 سال گذشته 50 هزار طلبه خواهر ایرانی و غیر ایرانی را در رشته های مختلف فارغ التحصیل کرده است.

 

وی با بیان اینکه رسول خدا(ص) می فرمایند هرکس از خانه برای کسب علم و معرفت خارج شود هزاران فرشته او را همراهی می کنند، افزود: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب برای زنان و بانوان گسترش معرفت و بینش علمی بود و امام خمینی(ره) با توصیه به ایجاد حوزه های علمیه خواهران از جمله جامعة الزهرا(س) زمینه این بینش افزایی و معرفت علمی را فراهم کردند.

 

مدیر اداره ارتباطات و بین الملل جامعة الزهرا(س) تصریح کرد: این مرکز در مدت سی سال گذشته 50 هزار طلبه خواهر ایرانی و غیر ایرانی در کشورهای مختلف جهان به صورت حضوری، غیر حضوری، تمهیدات، دوره های عمومی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، فقه و خارج فقه فارغ التحصیل کرده و در حال حاضر حدود 12 هزار طلبه در این حوزه مشغول به تحصیل هستند که هزار 500 نفر از آنها را طلاب غیر ایرانی تشکیل می دهند.

 

خانم اسماعیلی طبا با اشاره به اینکه یکی از مزایای جامعةالزهرا(س) که موجب آرامش خاطر مادران در امر تحصیل می شود ایجاد مهد کودک در جامعةالزهرا(س) است، ادامه داد: مهد کودک جامعة الزهرا(س) دارای مجوز و تاییدیه آموزش از سازمان یونیسف است.

 

وی اظهار کرد: از آن جایی که اسلام به صورت همزمان در کنار تقویت فکر و روح به جسم انسان هم اهمیت می دهد؛ جامعة الزهرا(س) با راه اندازی سالن ورزشی برای خواهران تسهیل این امر را برای دانش آموختگان و طلبه های خود فراهم کرده است.

 

مدیر اداره ارتباطات و بین الملل جامعة الزهرا(س) با اشاره به اینکه وجود خوابگاه برای خواهران طلبه ایرانی و غیر ایرانی که در قم بدون خانواده های خود زندگی می کنند از دیگران امتیازات این نهاد علمی برای دانش آموختگان و طلبه های خواهر است، ادامه داد: تمامی خواهران غیر ایرانی که مشتاق تحصیل در جامعة الزهرا(س) هستند می توانند به سایت این مرکز مراجعه کرده و شرایط تحصیل در این حوزه را جویا شوند.

 

خانم اسماعیلی طبا تصریح کرد: در حال حاضر قسمت آموزش مجازی جامعة الزهرا(س) برای تحصیل طلبه های خواهر غیر ایرانی فعال نیست اما به زودی به حول قوه الهی فعال خواهد شد.

 

وی شرایط سنی پذیرش طلبه های خواهر غیر ایرانی را در جامةالزهرا(س) 17 تا 35 سال عنوان کرد، گفت: اما این شرایط برای خواهران ایرانی متفاوت بوده و بانوان با سنین بالاتر هم پذیرش می‌شوند.

 

مدیر اداره ارتباطات و بین الملل جامعة الزهرا(س) با اشاره به اینکه خواهران غیر ایرانی به جز خواهران پاکستان و هندوستان در مقطع دیپلم در جامعة الزهرا(س) پذیرش می شوند افزود: به دلیل کیفیت حوزه های علمیه در هندوستان و پاکستان، پذیرش طلاب خواهر در جامعة الزهرا(س) از این کشورها از مقطع کارشناسی صورت می گیرد.

 

خانم اسماعیلی طبا با بیان اینکه دوره های آموزشی جامعة الزهرا(س) تنها به دوره های بلندمدت ختم نمی شود، یادآور شد: در تابستان امسال 500 خواهر از 14 کشور جهان در دوره های کوتاه مدت آموزشی و فرهنگی تابستانه جامعة الزهرا(س) شرکت داشتند که پس از پایان دوره ها برای شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی صادر شد./837/پ202/ی

ارسال نظرات