۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲
کد خبر: ۲۷۹۲۵۸
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

کمرنگ شدن روحیه انقلابی گری دانشجو و دانشگاه را در معرض مخاطرات جدی قرار می دهد

خبرگزاری رسا ـ عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به لزوم وجود روحیه پرسشگری و عدالت محوری دانشجویان اشاره کرد و گفت: اگر این روحیه در دانشجویان از بین برود جامعه خفه خواهد شد و کسی وجود ندارد تا در مقابل حرکت‌های خلاف قانون و انقلاب بایستد.
استاد ايزدهي
حجت الاسلام سجاد ایزدهی عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره فعالیت انقلابی دانشجویان اظهار داشت: دانشجویان باید آرمان‌خواهی را ویژگی ذاتی خود بدانند که این آرمان خواهی در محیط دانشگاه مرادف با عدالت طلبی، ظلم ستیزی و عدالتگری آن‌ها است؛ این موارد نیز جز با سیاسی و تحلیل‌گر بودن دانشجو محقق نمی‌شود.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادامه داد: در نقطه مقابل کسانی که انقلابی نیستند و انقلابی بودن دانشجویان را نمی‌پذیرند به دنبال دانشجویانی هستند که فقط درس بخوانند و شادی‌های غیر مبتنی بر باورها و ارزش‌ها داشته باشند؛ این افراد دانشجو را خارج از صحنه سیاسی، دینی و فرهنگی می‌پسندند.
حجت الاسلام ایزدهی افزود: محور تاکید رهبر معظم انقلاب بر این است که بر اساس آرمان خواهی و واقع نگری آرمان‌های انقلاب را پیش ببرند و این مهم تنها به دست نسل جوان و تحصیل کرده و بویژه دانشجویان در این مسیر قابل اجراست.
وی تصریح کرد: دانشجو مؤذن جامعه است؛ دانشجو آرمان‌های انقلاب را در جامعه پیگیری می‌کند و آن را تبدیل به گفتمان و ارزش غالب در جامعه می‌کند؛ از این رو از بین بردن روحیه انقلابی در دانشگاه‌ها از بین بردن انقلابی گری در جامعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: بسیاری از مردم توانایی، آگاهی و دسترسی تحلیل مسائل سیاسی و اجتماعی را ندارند و از طرف دیگر از بسیاری از احزاب و گروه‌ها انتظار انقلابی گری و پرسشگری نمی‌رود؛ بنابراین گروه‌هایی که وابسته به جریان قدرت نیستند و در عین حال پرسشگری و عدالت طلبی آن‌‌ها در حد بالایی است دانشجویان آرمان‌گرا هستند که در متن جامعه حضور دارند.
حجت الاسلام ایزدهی ابراز داشت: اگر این دانشجویان عدالت‌طلب و آرمان‌گرا حذف شوند و پرسشگری آن‌ها از بین برود، جامعه پرسشگر خفه می‌شود و دیگر معلوم نیست که چه کسی در مقابل حرکت‌های خلاف قانون و انقلاب برخورد می‌کند.
وی با اشاره به تلاش‌های بعضی در جهت از بین بردن روحیه انقلابی در کشور اظهار داشت: همیشه باید وجدان عمومی جامعه را بیدار نگه داریم؛ دانشجویان چون نماد بیداری عدالت جامعه هستند باید به آن‌ها اعتماد کنیم و آن‌ها را باور داشته باشیم؛ به وسیله نخبگان امروز و آینده مملکت قواعد سیاسی و علمی نصیب مردم می‌شود.
عضو پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به فعالیت‌هایی در جهت سوق دادن دانشجویان به شادی‌های کاذب اشاره کرد و گفت: عده‌ای در پی آن هستند که دانشجویان را به فضاهای جدید سوق دهند و برنامه‌هایی مانند نشاط کاذب و اردو‌های مختلط را برگزار کنند که به دور از شأن این قشر است؛ هر چند این مسائل برای جوانان جذابیت دارد.
حجت الاسلام ایزدهی ادامه داد: فضای دانشجویی باید نشاطی توأم با علم و نقد داشته باشد؛ انقلابی بودن دانشجویان قسمتی از روحیه این قشر است و آمیختن نشاط دانشجویی با شهوات کاری اشتباه است و باید زمینه‌های تبدیل فعالیت‌های نشاط بخش دانشجویی را از نشاط جسمی جنسی و امثال این‌ها دور کرد.
وی خوشی‌های غیر اسلامی را بر خلاف صلاح دانشجو، دانشگاه، جامعه و انقلاب توصیف کرد و اظهار داشت: باید نشاط دانشجویان را به سمت علم ببرند؛ اردوهای دانشجویی برای سازندگی، نشاط، دین، فرهنگ و مذهب مفید است که بتواند مقدمات رسیدن به مقام نخبه بودن را در خود تقویت کنند؛ پرسشگری، انتقاد، آرمان طلبی و نظارت بر تفریحات سالم دانشجویان باعث پرورش دانشجویان نخبه در نظام جمهوری اسلامی و بالندگی انقلاب می‌شود./836/ت302/ج
ارسال نظرات