۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
کد خبر: ۲۸۰۰۵۴

نمایشگاه تخصصی کتاب هنر در تهران برپا می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نمایشگاه تخصصی کتاب هنر در فرهنگسرای ارسباران تهران برپا می‌شود.
  نمايشگاه کتاب

 

به گزارش خبرگزاری رسا، جدیدترین نمایشگاه تخصصی کتاب‌ هنر فرهنگسرای ارسباران از جمعه 23 مرداد به مدت یک‌هفته برگزار می‌شود.

  

در این نمایشگاه همه روزه از ساعت 8 تا 21، کتاب‌های تخصصی هنر به زبان لاتین با موضوعات؛ هنر معاصر ایران و جهان، نقاشی، تصویرگری، عکاسی، گرافیک، تایپوگرافی و ادبیات نمایشی، با 10 درصد تخفیف به مخاطبان ارائه می‌شود.

  

کتابخانه تخصصی هنر فرهنگسرای ارسباران با بیش از هزار و 300 عضو از کتابخانه‌های فعال سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است و هرسال به منظور دستیابی آسان دانشجویان و علاقه‌مندان به کتاب‌های تخصصی هنر به زبان انگلیسی این نمایشگاه را دایر می‌کند.

  

علاقه‌مندان برای دیداز از نمایشگاه می‌توانند روزهای اعلام شده به فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان دکترشریعتی، بالاتر از پل سیدخندان ،خیابان جلفا مراجعه کنند./998/د102/ق

 منبع: روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران

ارسال نظرات