۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۴
کد خبر: ۲۸۵۹۰۲
در رادیو معارف مطرح شد؛

رواج مصرف‌گرایی منافع اقتصادی نظام سرمایه‌داری را تأمین می‌کند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که زنان بیش از مردان به دام مصرف‌گرایی دچار می‌شوند، گفت: مصرف‌گرایی بانوان منافع اقتصادی مناسبی برای نظام سرمایه‌داری دارد، بنابراین آنها برای ترویج مصرف‌گرایی و ذائقه‌ سازی کاذب برای خانواده‌ها از طریق رسانه‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند.
امين مجد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، زهرا امین مجد استاد و حوزه و دانشگاه، عصر امروز در برنامه «صدف» رادیو معارف، با بیان این که مصرف‌گرایی و جنسیت رابطه مستقیم وجود دارد، گفت: مصرف‌گرایی در بانوان بیشتر است و آن‌ها به پوشاک و لوازم آرایشی بیشتر نیاز دارند.

  

امین مجد با بیان این که بانوان مدیریت مصارف خانوارها را بر عهده دارند، گفت: آن‌ها برای تأمین نیازهای غذایی، پوشاک اعضای خانواده به خرید در بازار می‌پردازند، بانوان تمایل به زینت و زیبایی دارند و برخی از مصارف آنان در این عرصه است، اما تبرج و زیبایی آنان نباید در اجتماع بروز دهد بلکه در خانواده و بر اساس الگوی عفت‌ورزی باشد.

  

وی با بیان این که نظام سرمایه‌داری از بانوان به عنوان نیروی کار ارزان استفاده می‌کنند، گفت: در این نظام به بهانه بهبود معیشت بانوان، آن‌ها روانه بازار کار و اقتصادی کردند در حالی که این امر سبب شده است که زنان بسیاری از مواهب الهی همانند مادری کردن، همسری، تأمین نیاز وفاداری همسر، در فضای مدرن محروم باشند؛ با این وجود حتی نیازها معیشتی و مادی آن‌ها به اندازه کافی تأمین نشده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: مصرف‌گرایی بانوان منافع اقتصادی مناسبی برای نظام سرمایه‌داری دارد، بنابراین آن‌ها برای ترویج مصرف‌گرایی و ذائقه‌ سازی کاذب برای خانواده‌ها از طریق رسانه‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند.

 

این کارشناس ملی بیان کرد: اگر زنان ایرانی به تبلیغات ماهواره‌ای روی بیاورد و تنها به تهیه پوشاک و لوازم آرایش روی بیاورند و از روابط مناسب با همسر و اعضای خانواده غافل شوند نباید انتظار تربیت فرزندان با اخلاق مناسب داشته باشد.

  

امین مجد اظهار داشت: در دنیای مدرن مبنی بر الگوی فردگرایی و با محوریت لذت طلبی و شادکامی فردی و مادی است، در نظام سرمایه‌داری کالاها و مصارف خانوارها بر اساس این مقوله تولید می‌شود و خط قرمز این سیستم فکری منافع نظام سرمایه‌داری است.

  

وی با بیان این که نظام سرمایه‌داری بی‌بندوباری را ترویج می‌کند، افزود: در این نظام باید هر فردی مشغول کار باشد و به تئوری‌ها و افکار نظام سرمایه‌داری نقدی نداشته باشد و منافع اقتصادی ناظم سرمایه‌داری حفظ شود.

 

امین مجد عنوان کرد: اگر فردی در نظام سرمایه‌داری گرایش به عرفان دارد باید به سمت عرفان‌های نو ظهور، اوشو و کابلا روی بیاورد و اگر دین می‌خواهد به سمت بودیسم و مسیحیت و یهودیت تحریف شده را انتخاب کنند و اگر می‌خواهد دین اسلام را انتخاب کند به سمت اسلام مرده، بی‌تحرک پایبند باشد و نباید به سمت اسلام  پویا و اجتماعی روی بیاورد.

  

استاد حوزه و دانشکاه با بیان این که دین اسلام در تمام عرصه‌های زندگی فردی برنامه دارد، تصریح کرد: اسلام الگوی شادکامی حلال را برای جوانان ترسیم کرده است اما ظرفیت‌های کامل دین اسلام از سوی مبلغان به ‌درستی معرفی نشده است و مردم به شادی‌های کاذب و ماهواره‌ای روی آورده‌اند./998/پ202/ف

ارسال نظرات