۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۲۸۷۰۶۷
نماینده ولی فقیه در سپاه استان قم:

حوزه نباید مأموریت طبابت خود را از یاد ببرد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در سپاه استان قم حوزه را طبیب جان و روان انسان‌ها دانست و گفت: همانطور که بدن هر فرد نیاز به طبیب دارد جان و روان انسان نیز محتاج اطبای روحانی است که این طبابت روحانی وظیفه حوزه‌های علمیه است و این حوزه‌ها باید مواظب باشند که مأموریت طبابت خود را در جامعه فراموش نکنند.
حجت الاسلام حسن اكبري مسؤول نمايندگي ولي فقيه در سپاه حضرت علي ابن ابيطالب
حجت الاسلام حسن اکبری نماینده ولی فقیه در سپاه استان قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در راستای انجام تحولات در نظام حوزه‌های علمیه با اشاره به غنای علوم دینی اظهار داشت: علوم اسلامی به حدی غنی است که در صورت مراجعه فرهیختگان به این علوم نیازی به علوم بیگانه نخواهند داشت و با همین علوم می‌توانیم تمام بخش‌های کشور را اداره و ساماندهی کنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه استان قم ادامه داد: متأسفانه با توجه به عدم اجرای تحولات در حوزه‌های علمیه و عدم آشنایی صاحب‌نظران با علوم حوزوی احساسی در خیلی ازمسؤولان شکل گرفته است که شاید سرمایه‌ها و داشته‌های علمی ما توانایی اداره کشور را ندارند و نا کارآمد هستند.
حجت الاسلام اکبری افزود: در صورت مراجعه دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشوربه حوزه‌های علمیه و استقبال عالمانه حوزه‌های علمیه باعث خواهد شد که علوم حوزوی به سطح جامعه انتقال یابد و با همکاری حوزویان و دانشگاهیان در مقابل آنان که می‌خواهند داشته‌ها و سرمایه‌های اسلامی ما را نادیده بگیرند پیروز باشیم.
وی با توجه به فعالیت‌هایی که حوزویان انجام داده‌‌اند گفت:هر چند حوزویان گام‌های خوبی در زمینه اشاعه علوم اسلامی در جامعه برداشته است اما این گام‌ها نتوانسته است به حدی پیش رود که دانشمندان حوزه و دانشگاه را اغنا کند.
نماینده ولی فقیه در سپاه استان قم ضمن تقدیر و تشکر از مسؤولان حوزوی که به دنبال ایجاد تحول در حوزه‌های علمیه هستند گفت: مراجع، علما و اساتید با اقدامی عالمانه در راستای منویات رهبر معظم انقلاب درباره ایجاد تحول در حوزه‌های علمیه و شناساندن علوم حوزوی به اقشار مختلف جامعه بیش از این تلاش خواهند کرد و به یاری خداوند متعال پیروز خواهند بود.
حجت الاسلام اکبری اظهار داشت: حوزه نباید مأموریت طبیب بودن خود را فراموش کند؛ همانطور که بدن مردم نیاز به طبیب دارد روح و روان آن‌ها نیز اطبای روحانی را می‌طلبد؛ و اگر این بخش در حوزه‌های علمیه موفق باشد حتی در ادامه می‌تواند طبابت بدن را نیز بر عهده گیرد.
وی در پایان با بیان حدیثی از امام علی (ع) درباره لزوم برنامه ریزی در امور گفت: اگر بخواهیم کاری منسجم و موفق انجام دهیم باید برنامه ریزی داشته باشیم و داشتن برنامه ریزی و اجرای آن به مدیریت عالی و اشراف بر این برنامه ریزی نیازمند است؛ تا پایان راه پرورش طلاب جدید مشتاق به اسلام و علوم اسلامی راهی دراز در پیش است که در این مسیر باید برنامه ریزی کرد و سرعت عمل را بالا برد./836/ت302/ج
ارسال نظرات