نقض حقوق زنان از سوی گروههای تکفیری محکوم است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شهین دخت ملاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در دومین همایش بین المللی «نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار» با موضوع کارآفرینی اشتغالزایی که پیش از ظهر امروز در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی برگزار شد، گفت: امنیت از دغدغه های بشر امروزی است و تجربیات بشری نشان داده است که رشد و توسعه در بستر و شرایط آرام پدید می آید.
وی در ادامه اظهار داشت: جامعه ای که گرفتار امنیت است، امنیت را به رفاه ترجیح می دهد و تأثیرپذیری امنیت از اقتصاد و فرهنگ نقش بنیادین دارد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به رابطه امنیت و توسعه گفت: بدون ثبات در جامعه فکر کردن به توسعه محکوم به شکست است، در گذشته امنیت در امان ماندن از تهدیدات نظامی بود و انتظار شهروندان از دولت این بود اما امروز شاهد هستیم که امنیت با پایداری گره خورده است.
ملاوردی با انتقاد از نسل کشی انسان ها در سوریه، فلسطن، عراق و افغانستان گفت: نسل کشی انسان ها، سیل ورود آوارگان به کشورهای دیگر، تجاز به زنان و آسیب های روحی و روانی از سوی گروه های افراطی به نام گروه های تروریستی به وجود آمده است و اگر امنیت برقرار نباشد سخن از توسعه بیهوده است.
وی با بیان اینکه زنان و کودکان قربانی اصلی این حملات هستند، خاطرنشان کرد: در کنفرانس کشورهای اسلامی که در باکو برگزار شد، ایران به عنوان یکی از اعضای پیش نویسی در رابطه با امنیت بر تکیه بر ارزش اسلامی به تصویب رساند تا قابلیت بالقوه زنان بالفعل شود و زنان ایفاگر نقش خود در خانواده و جوامع اسلامی باشند.
معاون رییس جمهور در امور زنان با بیان اینکه اسلام پیام آور رحمت است، اظهار داشت: نقض حقوق زنان در کشورها از سوی گروه هایی که قصد رواج اسلام هراسی را دارند، ضد اسلامی ومحکوم است.
ملاوردی با اشاره به وضعیت زنان در مناطق اشغالی بر همکاری اسلامی تاکید کرد و گفت: این برنامه ها به توسعه کشور اسلامی کمک می کند، شرط اصلی توسعه امنیت با ساز و کاری اجرایی است تا چالش جهان اسلام به راه حلی دست یابد.
وی با اشاره به سخن رییس جمهور برای گفتگوی تمدن ها با اشاره به محورهای قطعنامه ای برای مقابله با خشونت علیه زنان، گفت: ازجمله محورهای این قطعنامه، نکوهش اقداماتی که ریشه در افراطی گری و تهدید علیه استقلال ملت ها، محکوم کردن حمله به غیر نظامی ها و زنان و کودکان، محکومیت نفرت انگیزی قومی و مذهبی، محکوم کردن رفتار خشونت آمیز با تمسک به دین و مذهب است.
وی محور دوم این قطعنامه را تقویت حمایت علیه خشونت و کرامت انسان ها برشمرد و خاطرنشان کرد: مقابله تبعیض علیه زنان حمایت از آنها، گسترش فرهنگ صلح و اعتدال، تقویت حقوق اساسی انسان ها است.
معاون رییس جمهور در امور زنان محورهای سوم و چهارم قطعنامه را نیز قرائت کرد و گفت: راهکارهای جهت مقابله علیه تبعیض با ترویج گفتگومردمی، ریشه کن کردن فقر و نابرابری با حمایت سازمان های مدنی و همچنین رسانه ها برای مقابله با افراطی گری تاثیرگذار هستند./818/202/ب1