توسعه و تقویت حوزههای علمیه بهترین راه مقابله با هجمههای فرهنگی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فریدونکنار، حجتالاسلام سید محمود جلالی، نایب رییس شورای حوزه علمیه مازندران امروز در نخستین همایش راهکارهای توسعه فریدونکنار در سالن آمفی تئاتر شهید رجایی این شهرستان با بیان این که باید از نه کیلومتر ساحل بکر در این شهرستان نهایت استفاده و بهره صورت بپذیرد، خاطرنشان کرد: متأسفانه در ساحل این شهرستان به جای راهکارهای توسعه اقتصادی به دنبال جمعآوری زباله هستیم.
امامجمعه فریدونکنار افزود: ساحل و طرح سالمسازی یک فرآیند ملی است و باید امکانات آن نیز در حد ملی باشد، مسافر و توریست از همه کشور به فریدونکنار میآیند و امکانات شهرستانی پاسخگوی خدمات دهی مناسب به این شهرستان نیست.
حجت الاسلام جلالی با اشاره به این که 15 هکتار زمین بکر در کنار بندر فریدونکنار در حال خاک خوردن است و هیچ اقدامی برای توسعه اقتصادی آن انجام ندادهایم، ادامه داد: سرمایهگذار به این شهرستان وارد میشود هیچ بهرهبرداری از آن صورت نمیگیرد، برای این سرمایهگذار در فریدونکنار هزار چالش ایجاد میکنیم و یک جریان مرئی و نامرئی در حال کارشکنی است.
نایب رییس شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که یکی از راههای توسعه تقویت علم و دانش است، گفت: امروز کشاورزی و صنعت با برخورداری از علم و دانش بازدهی بیشتری دارد.
وی افزود: در این شهرستان برای تأسیس یک دانشگاه موانع ایجاد میکنند و پس از تأسیس آن نیز میخواهند آن را تعطیل کنند، مشکلات بندر نیز همچنان پابرجاست و این مشکلات را به استاندار، وزیر و نماینده هم متذکر شدیم اما هیچ اقدامی صورت نپذیرفت.
حجت الاسلام جلالی با اشاره به این که برای توسعه شهر باید اخلاق و معنویت را نیز تقویت کرد، اظهار داشت: برخیها در این شهرستان برای تأسیس حوزه علمیه نیز مانع ایجاد میکنند و این مسأله بسیار نگران کننده است.
نایب رییس شورای حوزه علمیه مازندران از فریدونکنار به عنوان شهری توریستی و گردشگر پذیر یاد کرد و با بیان این که سالانه میلیون ها مسافر با فرهنگ های مختلف وارد این شهرستان می شوند، تصریح کرد: باید زیر ساخت های دینی و فرهنگی این شهرستان را تقویت کنیم تا در برابر فرهنگ های بیرونی دچار لغزش نشود.
امام جمعه فریدونکنار با اشاره به این که متأسفانه توریست و گردشگر در کنار منافع اقتصادی که برای استان و همچنین شهرهای ساحلی دارد یک سری معایب فرهنگی نیز با خود به همراه دارد، خاطرنشان کرد: امروز تقویت مبانی دینی و فرهنگی جامعه مهم ترین وظیفه و رسالت متولیان و مسؤولان است.
استاد اخلاق حوزه علمیه مازندرا بر ضرورت تقویت حوزه های علمیه تأکید کرد و گفت: به حتم تقویت حوزه های علمیه بهترین راه گسترش و توسعه ارزش های دینی در جامعه است و تنها علم الهی که سعادت و تعالی انسان را تأمین می کند.
نایب رییس شورای حوزه علمیه مازندران، بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان را تقویت حوزه های علمیه دانست و تصریح کرد: هر چه حوزه های علمیه از توان و گستردگی بالاتری برخوردار باشند به حتم حضور طلاب و روحانیان نیز در جامعه بیشتر خواهد شد و همین مسأله مانع نفوذ هجمه های فرهنگی در جامعه اسلامی خواهد شد.
امامجمعه فریدونکنار در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در توسعه وجود امنیت و آرامش است، گفت: سرمایهگذار برای حضور در این شهرستان به امنیت نیازمند است که مسؤولان باید این فضا را مهیا کنند.
حجت الاسلام جلالی برنامهریزی و مدیریت را یکی دیگر از عوامل توسعه دانست و با بیان این که مسؤولان باید نیازها را بشناسند و نسبت به رفع آن اقدام کنند، گفت: در حالی که دشمن به دنبال تسلط بر فضای رسانهای، مطبوعاتی و در دانشگاهها است، باید هوشیار بود و با وحدت مشکلات را برطرف کنیم./950/202/ب3