۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۲۸۹۹۷۵

کتاب «فلسفه تحول تاریخ» منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ کتاب «فلسفه تحول تاریخ» از سوی انتشارات مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران روانه بازار نشر شد.
کتاب «فلسفه تحول تاريخ»

به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب «فلسفه تحول تاریخ» با موضوع روش استنباط عقلانیت تاریخی و تحول علوم انسانی بر اساس مقایسه و نقد سنت ابن خلدونی با بسط حکمت نو صدرایی به قلم دکترموسی نجفی و با پیشگفتاری از دکتر رضا دلاوری اردکانی روانه بازار نشر شد.

 

به تعبیر دکتر داوری، نویسنده این کتاب قصد راهیابی به فهمی جدید ازتاریخ و بنای دانش تاریخی جدیدی با جوهر اسلامی را دارد. دکتر نجفی نویسنده این اثر نیز معتقد است این کتاب حاصل نوعی جمع بندی و تلاش علمی است که بعد از مطالعه در متن تاریخ، قوانین حاکم بر تاریخ، اصول تحولات اجتماعی، اندیشه سیاسی و تحقیق پیرامون حوزه تمئن اسلامی خواسته افق جدیدی را ولو به ابهام ترسیم کند.

 

این پژوهش در چهار فصل و یک ضمیمه ارائه شده و با توجه به بین رشته‌ای بودن موضوع و گستردگی حوزه تحقیق به نوعی خاص مطالب را ارائه می‌دهد.

 

به بیان دیگر نویسنده تلاش کرده تا بیش از پاسخگویی طرح مسأله داشته باشد، با این نگاه که این صورت مساله می‌تواند ما را به رسیدن به طلیعه نوعی « علم جدید اسلامی» برای شناخت تحولات دنیای اسلامی و نسبت هر یک از علوم با همدیگر و با ذات فرهنگ و جامعه اسلامی نزدیک کند.

 

دکتر نجفی آثار فاخر دیگری را در حوزه تاریخ معاصر ایران منتشر کرده است که از جمله آنها می‌توان به انقلاب فرامدرن و تمدن اسلامی(موج چهارم بیداری اسلامی) و اندیشه تحریم و خودباروری اشاره کرد.

 

کتاب «فلسفه تحول تاریخ» در 324 صفحه با قیمت 17 هزار تومان از سوی انتشارات موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران به بازار نشر آمده است./998/د102/ب2

 

منبع: مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران

ارسال نظرات