بررسی مطالب علمی مورد نیاز جامعه تکاپوی علمی طلاب را در پی دارد
حجت الاسلام انور حسین شرف الدین مبلغ حوزه علمیه از کشور هند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: تکاپوی علمی در حوزه های علمیه به معنای مطرح کردن مطالب علمی روز در بین طلاب است که مورد نیاز جامعه باشد.
وی افزود: طلاب حوزه های علمیه در طول سال تحصیلی باید به پرداختن موضوعات روز جامعه تشویق بشوند و فقط به تحقیقات و پایان نامه ها اکتفا نکنند چرا که جامعه امروز شدیدا به این موضوعات نیازمند است.
حجت الاسلام شرف الدین، اظهار داشت: در جهان اسلام موضوعات بسیار حساس و مورد نیاز زیادی است که منابع حوزوی و دینی باید به این مسائل پاسخگو باشد؛ مسؤولان حوزوی با تشویقات مادی و معنوی طلاب جوان باعث حرکت و تکاپوی علمی وسیع تر و رشد بیشتر آنها خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که نشاط طلبگی به چه معنا است، گفت: مهمترین عامل نشاط طلبگی در حوزه های علمیه انگیزه و خلوص نیت طلاب است؛ طلبه اگر توجه داشته باشد که به عنوان سرباز امام زمان(ع) در جامعه است قطعا در زندگی طلبگی، نشاط و شادابی خود را حفظ می کند.
حجت الاسلام شرف الدین، خاطرنشان کرد: برنامه های حوزه های علمیه نیاز نیست به صورتی رسمی باشد و حتما نباید امتحانات و نمرات نشانگر درجه علمی طلاب باشد بلکه طلبه باید از تمام وقت خود برای مطالعه مباحث گوناگون علمی و حوزوی استفاده کند./1325/ت302/ف