۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۲۹۰۷۵۱
امام جمعه اهل سنت قشم:

مقصران حادثه منا باید به اشد مجازات برسند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اهل سنت قشم، وقوع حوادث پی در پی اخیر در عربستان را نشانه بی تدبیری دولت این کشور دانست و گفت: مقصرانی که کوتاهی کردند شناسایی و به اشد مجازات برسند.
حادثه منا

شیخ محمدعلی امینی روحانی برجسته و امام جمعه اهل سنت قشم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با محکوم کردن حوادث اخیر در مکه اظهار داشت: متاسفانه با وقوع اتفاقی ناگوار در عربستان شاهد مجروح و از دست رفتن عده کثیری از مسلمانان بودیم.

 

وی افزود: یقینا در این مسأله مهم عده‌ای مقصر هستند، بنابراین باید مقصرانی که کوتاهی کردند شناسایی و به اشد مجازات برسند.

 

این روحانی برجسته اهل سنت ابراز داشت: : هم حال از دست رفتگان و هم چشم انتظاری بازماندگان آنان که منتظر بازگشت عزیزانشان بودند دل هر انسانی را به درد می آورد.

 

وی بر برنامه‌ریزی دقیق و منسجم برای پرهیز و اجتناب از این گونه حوادث و فجایع تاکید و تصریح کرد: باید نیروهایی لایق و توانمند برای اداره و نظارت بر اعمال مناسک حج انتخاب شوند تا در کنار نیروهای خود عربستان بتوانند با لیاقت و شایستگی انجام وظیفه کنند تا دوباره شاهد این گونه حوادث نباشیم.

 

وی به وقوع 2 حادثه در فاصله زمانی محدود در کشور عربستان اشاره کرد و بیان داشت: برداشتی که می‌توان از این 2 حادثه پی در پی داشت این است که افراد و عواملی که باید اشراف کامل و نظارت دقیق بر امور و ساماندهی داشته باشند کوتاهی کردند و این مسأله باید به طور جدی مورد بررسی قرار گیرد.

 

امام جمعه اهل سنت قشم بیان کرد: چنانچه کشور عربستان قادر است به تنهایی هر چه سریع‌تر به احوال مجروحان رسیدگی کند و گرنه باید اجازه دهد تا نیروهای امدادی دیگر کشورهای متقاضی به صحنه بیایند و اوضاع را سامان بخشند.

 

وی گفت: ممکن است در حادثه سقوط جرثقیل در کعبه، کارگر به علت سهل انگاری در وقوع حوادث اخیر نقش داشته باشد، بنابراین باید همان یک فرد به سزای اعمال خود برسد./851/302/ب3

ارسال نظرات