۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
کد خبر: ۲۹۸۴۱۲
معاون اجرایی طرح مدارس امین اصفهان:

ریشه معضلات اجتماعی نوجوانان فاصله‌گرفتن از دین و روحانیت است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام حق شناس نوع و ریشه معضلات اجتماعی در مدارس را یکی دانست و گفت: تنها شکل معضلات در قسمت های مختلف شهر متفاوت است، اما ریشه و اصل همه آن ها دور شدن از دین و روحانیت و راه علاج آن ها هم بازگشت به دین و نزدیک شدن به روحانیت است.
مدارس امين

حجت الاسلام محمد مهدی حق شناس، معاون اجرایی طرح مدارس امین استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، در ارتباط با آسیب‌شناسی روابط روحانیان و نوجوانان، گفت: ما باید دیدگاه بچه ها را نسبت به دین مثبت کنیم چرا که هر اشکالی از هر روحانی، دید آن‌ها را نسبت به اسلام نامناسب می‌کند و فقط عمل شخص روحانی نیست که مورد توجه آن ها قرار می‌گیرد.

 

وی درباره تفاوت آسیب ها در نوجوانان قسمت های مختلف شهر اصفهان، بیان داشت: ما اعتقادی به پایین شهر یا بالای شهرنداریم و تفاوتی در اصل روش ها برای کاهش آسیب ها وجود ندارد، نوع آسیب‌ها در نقاط مختلف تقریباً یکی است و تنها شکل آن‌ها می‌تواند متفاوت باشد، در بعضی خانواده ها به دلیل مشکلات اقتصادی برخی جرائم و آسیب ها نسبت به آن طرف شهر بیشتر است.

 

معاون اجرایی طرح مدارس امین اصفهان، افزود: بعضی خانواده ها هستند که پدر و مادر اعتقادی به نماز و روزه و دین ندارند، اما فرزندان آن ها به واسطه آشنایی با مراکز مذهبی و فرهنگی جذب دین شده اند و از بسیاری از آسیب های اجتماعی در امان هستند، ریشه تمام آسیب های نوجوانان در مسائل اعتقادی است.

 

حجت الاسلام حق شناس مبنای عمل صحیح در انسان را توجه به دستورات الهی دانست و اظهار داشت: برخی دانش‌آموزان در بسیاری از مسائل پیرو والدین خود نیستند، در تعالیم دین مبین اسلام کوچک‌ترین بی احترامی به پدر و مادر جایز نیست، اما در مواردی که والدین امر به خلاف دستور الهی می‌کنند نباید از آن ها اطاعت کرد.

 

وی گفت: مشکلات بالای شهر بیشتر سایبری و پایین شهر عموماً حضوری است، اما ریشه و اصل همه آن ها دور شدن از دین و روحانیت و راه علاج همه آن ها هم بازگشت به دین و نزدیک شدن به روحانیت است، خانواده ها نقش مهمی را در این رابطه بازی می کنند، مراکز فرهنگی و مذهبی هم می توانند در تبلیغ معارف دین جایگاه مهمی داشته باشند.

 

کارشناس مذهبی حوزه علمیه ابراز داشت: شاکله دین بر سه مسأله اصول، فروع و اخلاق است، یعنی باید به هر سه مورد ذکر شده رسیدگی و توجه کرد، اگر از هر کدام از این موارد غفلت شد، مشکل در دین افراد به وجود می آید، اگر می خواهیم مشکلات اعتقادی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نداشته باشیم، باید از هیچ کدام از شاکله‌های دین دور نشویم و به صورت هم زمان آن ها را اجرا کنیم. /869/303/ب2

ارسال نظرات