چند خبر کوتاه از جشنواره مردمی عمار
به گزارش خبرگزاری رسا، شرکت بیش از 450 اثر در بخش بین الملل جشنواره عمار، تبلیغ محصولات جبهه فرهنگی انقلاب، در اکرانهای مردمی عمار، جشنواره عمار، فرصت خوبی برای جلوگیری از تبلیغ ضد فرهنگها است، از عناوین اخبار کوتاه جشنواره مردمی عمار است.
شرکت بیش از 450 اثر، در بخش بین الملل جشنواره عمار/ مهلت ارسال اثر تا 15 آذر
براساس اعلام دبیرخانه بخش بین الملل جشنواره مردمی فیلم عمار، تاکنون، بیش از 450 اثر از 70 کشور جهان، به این دبیرخانه، ارسال شده است.
براساس اعلام دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، تاکنون بیش از 450 اثر، در قالبهای مستند، داستانی، انیمیشن در ششمین دوره جشنواره، شرکت کردهاند.
بیشترین آثار ارسالی در قالب داستانی و با موضوعیت سیاستهای دوگانه دولتهای استکباری در رابطه با حقوق بشر، بوده است و تاکنون فعالان رسانهای و فیلمسازان بیش از 70 کشور جهان، آثارشان را در ششمین جشنواره مردمی عمار، ثبت کردهاند. در دوره قبلی جشنواره، نزدیک به 700 اثر از 90 کشور جهان، در بخش بین الملل جشنواره عمار، شرکت داشتند.
ششمین جشنواره مردمی عمار، از 11 تا 17 دی ماه 1394(اول تا هشتم ژانویه 2016) در تهران، برگزار خواهد شد و علاقهمندان میتوانند تا 15 آذر ماه(شش دسامبر سال جاری میلادی)، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
گفتنی است بخش بین الملل جشنواره عمار، بر موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و سیاسی و مواردی که تهدید کننده صلح، آزادی و عدالت در جامعه انسانی هستند، تمرکز کرده است و در این زمینه، معرفی فرصتها و ظرفیتهای مغفول و ارائه الگوهای مثبت، سالم و موفق در جهان از مأموریتهای اصلی این بخش از جشنواره است.
لازم به ذکر است که از طریق لینک زیر هم میتوانید فراخوان بخش بین الملل ششمین جشنواره مردمی عمار را بصورت انگلیسی و فارسی، مطالعه و دریافت کنند.
تبلیغ محصولات جبهه فرهنگی انقلاب، در اکرانهای مردمی عمار
موسسات و مراکز تولید محصولات جبهه فرهنگی انقلاب، میتوانند جهت تبلیغ موسسه یا معرفی محصول خود، تیزر خود را در اختیار جشنواره عمار قرار دهند.
دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، همانند ادوار گذشته این جشنواره، در راستای حمایت از جناح مومن انقلابی سراسر کشور و معرفی موسسات و محصولات فرهنگی، از تمامی فعالان و مراکز تولید محصولات فرهنگی انقلاب، دعوت میکند تیزرهای تبلیغاتی خود را برای قرار گرفتن در بستههای اکرانهای مردمی ششمین دوره این جشنواره، در اختیار دبیرخانه عمار، قرار بدهند.
بنابرین گزارش، دبیرخانه جشنواره عمار، اعلام کرده است مراکز و موسسات تولید محصولات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اعم از کتاب، نشریه، صوتی و تصویری، پوشاک، حوزه سبک زندگی، میتوانند آثار خود را تا 30 آبان ماه سال جاری، به دبیرخانه عمار ارسال کنند.
بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره عمار، این موسسات میتوانند معرفی و درخواست خود را به آدرس ammarfilmfest@gmail.com ارسال کنند.
گفتنی است این گونه تولیدات فرهنگی که به صورت تیزر تبلیغاتی در بستههای اکران جشنواره مردمی فیلم عمار قرار میگیرند، از طریق شبکه اکران مردمی، در بیش از 3000 نقطه در کشور اکران خواهد شد.
لازم به ذکر است ششمین فراخوان جشنواره مردمی فیلم عمار با موضوعات «تاریخ معاصر ایران»، «فتنه سال 88»، «بیداری اسلامی و جهانی»، «نقد درون گفتمانی»، «جنگ نرم»، «اقتصاد مقاومتی» و موضوعات ویژه «ایران و آمریکا» و «حادثه هفتم تیر» دی ماه 94 همزمان، در تهران و نقاط مختلف کشور، برگزار میشود.
متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را در پنج بخش، «فیلم»، «لوح نگار، نقد و پژوهش های سینمایی»، «گرافیک»، «بازی های رایانهای» و «فیلم ما»، با ثبتنام در تارنمای AmmarFilm.ir ، حداکثر تا پنج روز پس از ثبتنام،، به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
امامجمعه صبا شهر شهریار؛
اصلاح فرهنگ و هنر غلط، باید همراه با جایگزینی ایده درست باشد/ جشنواره عمار، فرصت خوبی برای جلوگیری از تبلیغ ضد فرهنگها است
امامجمعه صبا شهر شهریار گفت: امر به معروف و نهی از منکر، باید همراه یکدیگر باشند. نهی از فرهنگ غلط، بدون دادن ایده درست در جامعه، امکانپذیر نیست و موجب نارضایتی میشود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی موحدینیا اظهار داشت: زبان سینما، هنر است و هنر فیلم، بهترین، گویاترین، رساترین و جذابترین وسیله برای انتقال مفاهیم است که بهراحتی بیشترین مخاطب را جذب خود میکند، اما متأسفانه، وضعیت سینما و فرهنگ کشور ما، مطلوب نیست و نیازمند تحولات بنیادی است.
امام جمعه صباشهر شهریار، اصلاح و تغییر بنیادین در حوزه سینمایی کشور را وظیفه دستگاههای فرهنگی ذکر و اظهار داشت: خوارک دادن و داشتن دغدغه فرهنگی، از وظایف دستگاههای فرهنگی است و باید برنامه ریزیهای مختلف هنری، برای ترویج و تحقق اهداف فرهنگی کشور، صورت دهند.
وی اضافه کرد: هنری باید ترویج پیدا کندکه تعهدآور و دارای محتوای دینی باشد، اما متأسفانه، سینما و هنر ما، غربزده است و چه بسا، برخی اوقات بهجای حرکت درست، بد آموزی دارد.
موحدینیا، با بیان اینکه حوزههای مختلف فرهنگی، در سازمانها و دستگاهها دارای مشکل اساسی است، بیان کرد: بیتوجهی به فرهنگ، باعث شده است تا کارها، مورد تأیید مراجع و اصحاب فرهنگ نباشد.
امام جمعه صباشهر، جایگزین کردن ایدههای درست فرهنگی به جای الگوهای غلط غربی را ضروری عنوان و بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر، باید همراه یکدیگر باشند. نهی از فرهنگ غلط، بدون دادن ایده درست در جامعه، امکانپذیر نیست و موجب نارضایتی میشود.
وی در همین باره، با اشاره به آیات الهی قرآن، در خصوص اصلاح جامعه، گفت: در قرآن نیز، اول، حلال، اعلام میشود، بعد راه غلط و حرام نشان داده میشود، اگر مقابله یک طرفه باشد، باعث بدتر شدن مسئله میشود.
حجت الااسلام موحدینیا، رفتارهای اجتماعی را ناشی از نیاز طبیعی و نفس آدمی ذکر و خاطرنشان کرد: باید قبل از نهی منکر، با امر به معروف، استعداهای جامعه را به سمت تعالی و رشد، سوق داد.
وی در ادامه سخنانش، اظهار داشت: جشنواره عمار، فرصت خوبی در جهت نشان دادن سوژههای مناسب فرهنگی است تا از تبلیغ ضد فرهنگها جلوگیری شود.
موحدینیا، با اشاره به ضرورت بکارگیری ظرفیتهای صباشهر، در جهت توجه به کارهای هنری، اظهار کرد: بهرهگیری از ظرفیت طلبههای بومی منطقه، برای توجه به سوژههای نماز جمعه و ارائه آنها در جشنواره عمار نیز، میتواند در بکارگیری درست هنر، مفید باشد.
وی با اشاره به ضرورت حضور مداوم رسانههای انقلابی در عرصههای تبلیغ و نشان دادن فرهنگ کشور، بیان کرد: از طریق هنر فیلم و مستند، میتوان، کارهای زیادی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و عفاف و حجاب، صورت داد، چرا که زبان هنر با روش غیرمستقیم، ماندگاری و تأثیر بیشتری دارد.
وی در پایان، تشکیل جلسات مشترک فعالان فرهنگی با نهادهایی همچون بسیج را پیشزمینه همافزایی فرهنگی عنوان و تصریح کرد: با وجود محروم بودن این شهر، ظرفیت مناسب فرهنگی به خصوص در زمینه دانشگاهی وجود دارد و همواره، شاهد استقبال خوب مردم و مسئولین، از کارهای هنری بودیم./998/ت303/ف
منبع: جشنواره مردمی عمار