۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸
کد خبر: ۳۰۶۶۹۰
حجت الاسلام والمسلمین کازرونی:

مشکل ما در مملکت نحوه مدیریت افراد است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین کازرونی در حرم رضوی با تأکید بر این که مسلمان باید مدیر و مدبر باشد، گفت: مشکل ما در مملکت نحوه مدیریت افراد است؛ عملکرد یک مسؤول که با اجتماع سرو کار دارد و یا نماینده مجلس شورای اسلامی با تدبیر مفید و کاربردی است.
حجت الاسلام والمسلمين کازروني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محسن کازرونی، عضو مجلس خبرگان رهبری، شامگاه 16 آذرماه، در سلسله برنامه های تبلیغی مذهبی ویژه ماه صفرالمظفر در حرم مطهر رضوی با بیان «دلنگرانی پیامبر اکرم» اظهار کرد: دغدغه حضرت محمد مصطفی(ص) آشنا کردن ما با تدبیر و تصمیم های عاقلانه است، نیمی از مشکلات خانوادگی ما حل می شود اگر تصمیم گیری ها عاقلانه باشد.

 

وی با بیان این روایت پیامبر اکرم(ص) که «هیچ عقلی مانند تدبیر و هیچ حسب و نسبی مثل خوش خلقی و اخلاق نیک نیست» اظهار کرد: برای درک عقل افراد باید به تدبیر و تصمیم گیری هایشان توجه کرد زیرا تدبیر آینه عقل انسان است بنابراین کسی که از تدبیر روابط اجتماعی و زندگی روز مره اش عاجز باشد عقلش دچار نقصان است.

 

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی با تأکید بر این که مسلمان مدیر و مدبر است، خاطرنشان کرد: مشکل ما در مملکت مدیریت افراد است، وقتی یک مدیر عاقل و فهمیده وارد سازمانی خاص می شود شاهدیم که مسائل و مشکلات چطور کاهش پیدا می کند در حالی که توان مدیر جدید با مدیر قدیم برابر بوده است.

 

وی تصریح کرد: یک مسؤول که با اجتماع سرو کار دارد باید مدبر باشد زیرا عملکرد مسؤول مملکتی مدیر با غیر مدیر متفاوت است، نماینده مجلس شورای اسلامی اگر تدبیر و مدیریت لازم را داشته باشد قوانین مصوب و حاصل تصمیمات آن مجلس کاربردی تر است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: هیچ حسب و نسبی مانند خوش خلقی و اخلاق نیک نیست؛ حسن خلق بیانگر شخصیت خود فرد است بنابراین اکتساباب و انتصابات نمی تواند مایه افتخار باشد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: پیامبر(ص) طیبی ناصح و حاکم است که دلش به حال امتش و بشر می سوزد، پیامبر(ص) یا ائمه معصوم می توانند طبیب جسم ما هم باشند، اما شأن اولیه آن ها این نیست.

 

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی تصریح کرد: معصومان چون ولایت دارند قادر به شفای بیماری جسم هستند اما شأن اولیه آن ها نشان دادن راه سعادت، ایمان، تقوا و خوشبختی و رسیدن به بهشت به بشر است، هرچند نبی مکرم اسلام(ص) و معصومان از سوی خداوند قدرت حل مشکلات ما را دارند اما بیش از آن که به طبابت مسائل مادی ما بپردازند، طبیب مسائل معنوی ما هستند.

 

وی افزود: این شأن برای حضرت محمد(ص) و امام هشتم(ع) وجود دارد که با ایشان درد و دل کرده و طلب شفای روح و جسم می کنیم اما خلاصه کردن پیامبر و ائمه اطهار در مسائل مادی ستم است زیرا شأن اولیه آن ها نجات روح و باطن ما از بیماری است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: نبی مکرم اسلام(ص) تنها درمانگر مسلمانان نیست، حتی کسی که مسلمان نیست وقتی به رفتار پیامبر(ص) آگاه می شود و کتابش را می بیند شیفته ایشان می شود. تا جایی که یک عالم مسیحی از روی عشق و علاقه به نبی مکرم اسلام(ص) سنت شکنی می کند و نام فرزندش را محمد می نامد./1308/203/ب1

ارسال نظرات