رحیم پور ازغدی در مشهد:
اسلام آمریکایی شرافت و کرامت ملت را زیر سؤال می برد/ تأمین منافع مردم با سازش و عقب نشینی ممکن نیست
خبرگزاری رساـ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که منشأ مشکلات ما اختلاس، قاچاق و واردات بیرویه است، گفت: عدهای نبرد جهانی اسلام و استکبار را شعار میدانند و معتقدند انقلابی بودن یک مسأله نمادین و مقطعی بود و امروز برای پیشرفت و حل مشکلات باید ایدئولوژی سازشگرا و تسلیمطلب در برابر غرب را دنبال کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ظهر امروز 18 فروردین در همایش «جدال اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی» در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت: اسلام آمریکایی، شرف و کرامت ملت را زیر سؤال میبرد.
وی افزود: اوباما در سفرش به کوبا خواستار دیدار با فیدل کاسترو بود ولی او نپذیرفت در حالی که در ایران اسلامی برخی از روشنفکران حاضرند اگر از دید خودشان اوضاع اقتضا کند، سر تعظیم هم در برابر غربیها خم کنند.
ازغدی با بیان این که برخی از تحریمها روی کاغذ لغو شده اما در واقع بهبهانههای مختلف به تعهدات خود عمل نمیکنند، بیان کرد: چندی پیش بیش از 10 میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران طبق حکم یک دادگاه محلی آمریکا بهبهانه این که ایران ثابت نکرده که در جریان 11 سپتامبر نقشی نداشته است، به ایران پس داده نمیشود و این است نژاد تغییرناپذیر آمریکایی که نمی تواند به وعده های خود عمل کند.
وی با بیان این که منشأ مشکلات ما اختلاس، قاچاق و واردات بیرویه است، گفت: عدهای نبرد جهانی اسلام و استکبار را شعار میدانند و معتقدند انقلابی بودن یک مسئله نمادین و مقطعی بود و امروز برای پیشرفت و حل مشکلات باید ایدئولوژی سازشگرا و تسلیمطلب در برابر غرب را دنبال کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازش با جهانخواران با برقراری رابطه با جهان متفاوت است و جهان محدود به ابرقدرتها نیست.
وی با تأکید بر سخنان امام خمینی(ره) مبنی بر این که نخستین گام برای مبارزه اراده است، گفت: جنگ ما محصور به زمان و مکان نیست، جنگ ما جنگ اعتقادات و ارزشهای دینی است و برای پیروزی باید بخواهیم که مبارزه کنیم.
رحیمپور ازغدی خاطرنشان کرد: طبق سخنان امام خمینی(ره) در عرصه توازن قوا در نظام جهانی هرکس قدرت بیشتری دارد منافعش اولویت بیشتری دارد پس اگر میخواهیم به منافع ایران و مصلحت اسلام احترام بگذارند باید قوی شویم و این کار با سازش و عقبنشینی ممکن نیست.
وی با بیان این که مرزبندی بین دو تلقی از اسلام، مسئله جدیدی نیست و از صدر اسلام بحث تفاوت میان اسلام محمدی(ص) و علوی(ع) با اسلام اموی و عباسی مطرح بوده است، بیان کرد:امام خمینی(ره) در سالهای پایانی عمر خویش بر این مرزبندی تأکید و مصادیق امروزی اسلام آمریکایی را به دو شاخه اسلام متحجر و اسلام لیبرال سازشکار تقسیم کردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که متحجرین معتقد به کفایت فکر فردی عبادی و جدایی دین از سیاست و عدالت هستند، ادامه داد: این دیدگاه اسلام سیاسی، اسلام انقلابی و اسلام جهادی را بهضرر مذهب و مخالف معنویت میدانند و مباحث سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه را جدا از دین و مذهب میدانند.
وی با اشاره به اینک ه سیاست در حقیقت بهمعنای قیام برای حق است و صدور انقلاب یعنی اجرای جهانی امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: متحجرین دین را فدای منفعت خودشان میکنند و احکام دین را تا جایی میپذیرند که منافع مادی و دنیوی خودشان را تهدید نکند.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: شاخه دوم عقیده دارند نواندیشی، ترقی، توسعه علمی و اقتصادی و احقاق حقوق بشر در جامعه ایران نیازمند الگوسازی از جوامع غربی است و شرط توسعه، پیگیری ارزشها و روش جهان غرب است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: عدهای مقدسنما در حوزه و دانشگاه از طریق تزویر سعی دارند محتوای انقلاب را از درون تغییر دهند و اسلام ابوسفیان را جایگزین اسلام محمدی کنند و این وظیفه قشر فرهیخته جامعه است که فریب نفوذ غرب را نخورند و از حکومت انقلابی اسلامی ایران دفاع کنند.
وی ادامه داد: در دوره جدید نیز امام راحل نیز با یک ادبیات، هم قبل و هم پس از انقلاب و خاصه در سالهای آخر عمر خود این مرزبندی را پی در پی مورد تصریح قرار دادند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: امام خمینی(ره) اسلام آمریکایی را به دو دسته تقسیم می کنند که اسلام آمریکایی متحجرین و طرفدار حذف بخش اعظم تعالیم دینی، یکی از این دسته بندی است که متاسفانه این اسلام در جامعه ما بین نخبگان و روشنفکران وجود دارد و نکته این است که این افراد اسلام ناب آمریکایی را به صورت خالص مطرح نمیکنند، بلکه در قالب ادبیات مختلف به ارائه زیبا از آن میپردازند.
رحیم پور ازغدی ضمن بیان این مطلب که این افراد درصد هستند دین را از سیاست جدا کنند، خاطرنشان کرد: در این جا امام میفرمایند چنانچه در اسلام دین از سیاست جدا بود به چه علت پیامبر(ص) پس از مبعوث شدن حکومت تشکیل دادند، همچنین چنانچه امام حسین (ع) شعار سیاسی نمیدادند که واقعه کربلا رخ نمیداد. افرادی که این سخنان را مطرح میکنند مسئله مردم و مذهب را ندارند؛ بلکه مسله آنان، مسئله خودشان است.
وی ادامه داد: متأسفانه بسیاری تنها به ظاهر اسلام توجه دارند و به زیارت امام رضا میروند و سروصدا و ادای مذهبی در میآورند؛ اما مذهبشان در حد آش نذری و شله است و هیچگاه از خود نمیپرسند که چه شد که امام رضا(ع) به مشهد آمدند و چرا به شهادت رسیدند و یا اینکه ایشان در خصوص روابط انسانی و خانواده چه میگویند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این نکته که برخی عاشق مجانی هستند، گفت: یک قشر زمانی که حرف از اسلام جهادی به میان میآید، میگویند این امر به اصل اسلام ضربه میزند و میگویند اسلام باید منهای عدالتخواهی و جهاد و آگاهی و آزادی و برادری باشد.
ازغدی بیان داشت: شاخه اول اسلام آمریکایی معتقد است اسلام و دین مسئلهای شخصی است. در این اسلام ظاهر وجود دارد و باطن خیر و به جای اینکه خود را فدای دین کنند دین را فدای خود میکنند و دسته دوم نیز که نسبت به دسته نخست پیشرفتهتر عمل میکنند افرادی هستند که با عنوان روشنفکری و با توجیهات علمی، برای ملت و جهان اسلام قطب سازی میکنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه اسلام آمریکایی یعنی باید با منطق آنان کنار آییم و به هیچ وجه با ناموس آنان یعنی اسرائیل کاری نداشته باشیم، بیان کرد: این افراد نفهمیدند که هر بار در طول تاریخ سرمان را خم کردیم، آمریکا نه تنها به ما احترام نگذاشت که یکی هم پس سر ما زد.
وی افزود: روزگاری امام گفت تحریمها ما را کنار نخواهد زد، بلکه ملت ایران را قویتر خواهد کرد؛ اما چندی است که ادبیاتی ضعیف روی کار آمده و میگوید تحریمها اثر کرده است. بیان این سخنان دشمن را جریتر میکند. این افراد به جای این که مشکلات درون و این اختلاسها را جمع کنند، مدام ماشینهای لوکس وارد کشور میکنند و چشم شان به خارج است.
رحیم پور ازغدی در ادامه وصل دانشگاه به صنعت را یکی از راه حلهای موجود دانست و گفت: مدل اندیشه این افراد باعث شده که آمریکا همان تحریمهایی که طبق توافق قرار بود بردارد با عناوین دیگر از جمله موشکی و حقوق بشر برگرداند به این علت که برخی ضعف نشان دادند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: طرفداران اسلام آمریکایی در ایران میگوید ما باید آمریکا را راضی کنیم و هر چه تسلیمتر باشیم راحتتر خواهیم بود واین افراد معتقدند نبرد با استکبار وظیفه ما نیست و انقلابی بودن به اتمام رسیده است./934/پ201/ج
ارسال نظرات