۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۵
کد خبر: ۳۸۴۷
ضرغامی اعلام کرد:

برنامه های ویژه صدا و سیما برای انتخابات

خبرگزاری رسا ـ ضرغامی گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی با پخش 76 هزار دقیقه برنامه تبلیغاتی برای انتخابات دهم، رشد سه درصدی را نسبت به انتخابات گذشته خواهد داشت.
بازديد رييس سازمان صدا و سيما از فيلمبرداري صحنه هاي كربلاي سريال مختارنامه در شاهرود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید عزت الله ضرغامی در همایش دهمین انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: در انتخابات دهم ریاست جمهوری، صدا و سیمای جمهوری اسلامی با پخش 76 هزار دقیقه برنامه انتخاباتی رشد سی درصدی نسبت به دوره گذشته انتخابات خواهد داشت.

وی افزود: همچنین برگزاری شش مناظره تلویزیونی جذاب با حضور نامزدهای انتخاباتی از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای انتخابات است.

رییس سازمان صدا و سیما افزود: صدا و سیما در نظر سنجی‌های خود، مشارکت حداکثری مردم را مدنظر دارد و در ارزیابی‌ها این موضوع را دنبال می‌کند.

وی همچنین یادآور شد: تا اعلام نظر شورای نگهبان، صدا و سیما در برنامه‌های خود نامزدها را به عنوان نامزد احتمالی معرفی می‌کند.
ارسال نظرات