۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۱
کد خبر: ۴۲۳۳۴۱
حجت الاسلام علوی تهرانی؛

سبک زندگی اسلامی با جهان بینی صحیح حاصل می‌ شود

حجت الاسلام علوی تهرانی به تبیین ویژگی­‌ های مؤمنان در خطبه متقین نهج البلاغه پرداخت و گفت: اگر بخواهیم سبک زندگی دینی در کشور ترویج شود باید عقاید مردم مبتنی بر جهان بینی صحیح تنظیم شود.
حجت الاسلام علوی تهرانی سبک زندگی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید محمدباقر علوی تهرانی، رییس بنیاد فارِس المؤمنین، عصر امروز در برنامه یاد خدا از شبکه قرآن سیما، به تبیین ویژگی­‌ های مؤمنان در خطبه متقین نهج البلاغه پرداخت و گفت: امیرمؤمنان(ع) در این خطبه برای مؤمنان برنامه مخصوص شب و روز را معرفی کرده است و روز هنگام فعالیت‌ها و تعامل اجتماعی با مردم است.

 

حجت الاسلام علوی تهرانی با بیان این که در این خطبه برنامه‌های روز مؤمنان بیان شده است، افزود: در روایات اسلامی طلب علم و علم‌آموزی برای هر مسلمان فریضه دانسته شده است و علم سبب می‌شود که رتبه و مقام معنوی و درجات انسان بالا برود.

 

 وی در ادامه سخنانش به آیات سوره علق درباره علم‌آموزی اشاره کرد و گفت: خداوند در این سوره به قلم و آنچه که نوشته شده قسم یاد کرده است و این مسأله اهمیت علم‌آموزی را بیان می‌کند.

 

حجت الاسلام علوی تهرانی ابراز کرد: در روایات اسلامی عالمان به دو گروه تقسیم بندی شده‌اند، عالمانی که به علم خویش عمل می‌کنند و در روز قیامت اهل نجات هستند و اما برخی از عالمان به آموخته های خویش عمل نمی‌کنند که هلاک می‌شوند.

 

رییس بنیاد فارِس المومنین با بیان این که در آیات قرآن عالمان بدون عمل تشبیه به سگ هار و الاغ شده‌اند، گفت: بعلم باعورا از دانشمندان دوران حضرت موسی بود و اسم اعظم خداوند را می‌دانست و سالیان طولانی در خدمت این پیامبر بود، اما به جهت تبعیت از هوای نفس و کسب مقام دنیوی نتواست جایگاه خویش حفظ کند؛ بنابراین در سوره بقره وی تشبیه به سگ هار شده است.

 

حجت الاسلام علوی تهرانی عنوان داشت: یهودیان در کتابهای خویش از ویژگی‌های پیامبر اکرم(ص) اطلاع داشته‌اند اما زمانی که ایشان مبعوث شده‌اند تمام این ویژگی ها را مخفی و انکار کرده‌اند و در قرآن تشبیه به الاغی شده‌اند که کتاب‌های بسیاری را حمل می‌کند اما بهره‌ای از این کتابها نمی‌برند.

 

وی در ادامه سخنانش با بیان این که مؤمنان اهل ابرار و نیکوکار هستند، گفت: فردی اهل ابرار است که اعمال خیر گسترده‌ای در دنیا انجام دهد و نیکوکاری خویش به قصد قربت الی الله باشد؛ نه این که از روی عادت باشد.

 

 رییس بنیاد فارِس المؤمنین بر ضرورت نهاینه کردن سبک زندگی اسلامی در کشور تأکید و ابراز کرد: در بسیاری از برنامه‌های صدا و سیما سبک زندگی اسلامی بیان می‌شود، اما کمترین خروجی و اثر را دارد همانند این که ازدواج و تشکیل خانواده بیان می‌شود اما در جامعه آمار طلاق افزایش می‌یاید.

 

حجت الاسلام علوی تهرانی بیان کرد: اگر بخواهیم سبک زندگی دینی و اسلامی را در جامعه ترویج کنیم، باید عقاید مردم مبتنی بر جهان بینی صحیح تنظیم شود، بنابراین تا اعتقادات دینی مردم تصحیح نشود، رفتار و سبک زندگی آنها اسلامی نمی‌شود./998/202/ب2

ارسال نظرات