۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
کد خبر: ۴۲۴۹۱۹
قائم مقام وزارت امور خارجه تأکید کرد؛

ضرورت تلفیق دیپلماسی دینی و سیاسی در راستای گسترش جهانی اسلام

سرمدی با تأکید بر این که تلفیق دیپلماسی دینی و سیاسی آثار و برکاتی در راستای گسترش و تبیین چهره واقعی اسلام در عرصه جهانی دارد، گفت: دوره کنونی، دوره کنش‌گری است و طلبه و مبلغ دینی می تواند به عنوان یک کنش‌گر، در جامعه جهانی تأثیر گذاری کند.
مرتضی سرمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مرتضی سرمدی قائم مقام وزارت امور خارجه امروز در مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان جامعة المصطفی العالمیه در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم با ابراز امیدواری از این که دانش آموختگان بتوانند معارف اهل بیت(ع) را در جهان گسترش دهند، گفت: اگر دیپلماسی دینی و سیاسی با هم تلفیق شود، تأثیر بسزایی در جهان دارد.

 

قائم مقام وزارت امور خارجه اظهار داشت: دیپلماسی علمی، فرهنگی و دینی کشور در مراکز آموزشی مثل جامعة المصطفی العالمیه در حال عمل است و آثار آن نیز باید به چشم بیاید.

 

وی با اشاره به این که سیاست و دیپلماسی این دولت تعامل با جهان است، افزود: با اضافه شدن بازیگران جدیدی در صحنه بین الملل شاهد تحول علم و معرفت هستیم و در این دوران افراد می توانند در صحنه بین المللی تأثیر گذار باشند.

 

سرمدی ادامه داد: کسانی که صاحب خلاقیت و ابتکار و متخلق به اخلاق الهی و پیامبر اکرم(ص) باشند، کارهایی می توانند انجام دهند که در گذشته ناممکن بوده است؛ باید قدر این لحظات را بدانیم و از اندوخته ها به بهترین وجه بهره گیری کنیم.

 

وی ابراز کرد: امروزه شاهد هستیم که افرادی با راه اندازی یک کمپین می توانند تأثیری در جامعه جهانی بگذارند که دولت ها هیچ گاه توان انجام آن را نداشته اند؛ این کمپین ها گاهی با پیگیری اهداف اجتماعی، جامعه بین الملل را درگیر خود می کنند.

 

قائم مقام وزارت امور خارجه با تأکید بر داشتن وحدت و توحید گفتمان اظهار داشت: دانش آموختگان باید همانند علما و مراجع تقلید، گفتمان توحیدی داشته باشند؛ چرا که جریانات تکفیری چهره اسلام را تحریف کرده اند و طلاب و مبلغان وظیفه دارند که این آثار سوء را در صحنه بین الملل از بین ببرند.

 

وی تصریح کرد: باید برای جهانیان تبیین شود که آن چه در فیلم ها درباره خشونت و وحشی گری می بینند، هیچ ربطی به اسلام ندارد و در مقابل، چهره رحمانی اسلام معرفی شود؛ باید ایران هراسی و اسلام هراسی از ذهن جهانیان زدوده شود.

 

سرمدی با اشاره به ویژگی کنش گر بودن جهان کنونی گفت: تک تک طلاب و مبلغان بین المللی می توانند بازیگران و کنش گران پر قدرتی در صحنه بین الملل باشند، چرا که این دوره، دوره کنش گری است و اگر کسی بتواند گفتمانی نو در قالب مناسب به جامعه جهانی پیشنهاد کند، با استقبال جهانیان همراه می شود.

 

وی با بیان این مطلب که اسلام در عین رحمانی بودن، با ظلم مقابله می کند، گفت: اسلام رحمانی بر اخلاق و معنویت تأکید دارد و طرفدار عدالت بوده و در عین حال با ظلم مقابله می کند؛ احساس نیاز و عتش زیادی از سوی مردم جهان برای این اسلام وجود دارد و همسویی بین دیپلماسی رسمی و دیپلماسی دینی، آثار و برکتی بر جای می گذارد.

 

قائم مقام وزارت امور خارجه در پایان تأکید کرد: دانش آموختگان باید صبر و مقاومت خود را زیاد کنند و با زهد و تقوا تمام تلاش خود را در نشان دادن واقعیت اسلام و جمهوری اسلامی ایران و مقابله با افراط گرایی انجام دهند و امروزه بیشترین نیاز جهان به مقابله با افراط گرایی است و طلاب و مبلغان، علم و ابزار آن را دارند./840/پ202/ج1

ارسال نظرات