روز پاسدار با الهام از آزادگی و مقاومت امام حسین نامگذاری شده است
معصومه فراهانی، مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شاهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت اباعبداللهالحسین(ع) و روز پاسدار، گفت: پاسدار در لغت به معنای نگهبان و مراقب است و پاسداران، کسانی هستند که در حساس ترین لحظات تاریخ از میان خلق به پاخاسته و مانند دژی محکم شجاعانه برای رسیدن به حقیقت و حفظ آن گام برداشتهاند.
وی در ادامه افزود: یکی از بهترین نامگذاریها، همین روز پاسدار است؛ پاسدارانی که از ساعات اولیه پیروزی انقلاب، حتی کسانی که لباس فرم به تن نداشتند، در کمیته و سپاه، برای دفاع از اسلام و اهداف انقلابی، صادقانه جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند.
فراهانی با تاکید بر اینکه پیروزی انقلاب، مرهون تلاشهای امت و رهبری امام خمینی(ره) بود، بیان داشت: در واقع پاسدار، یک اطلاق کلی است برای تمام کسانی که در شکل گیری انقلاب اسلامی و به ثمر نشستن این نهال نقش موثری داشتند.
وی در ادامه ابراز داشت: با توجه به اینکه هدف امام حسین(ع) از قیام و شهادتشان، احیا کردن دین و سنت رسول اکرم(ص) بود، این روز با الهام از شجاعت، آزادگی و مقاومت ایشان، روز پاسدار نامیده شده است.
مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) ابراز داشت: عنوان پاسدار یک یادگاری از روزهای پرافتخاری است که برای ما از دوران تاریخ و لحظههای حساس انقلاب، قبل از آن و جنگ تحمیلی ماندگار شده؛ چرا که بدون وجود این افراد ما نمیتوانستیم این نهال تازه را از تهاجم دشمنان حفظ کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: مصداق پاسدار را میتوان به این حدیث از حضرت علی(ع) نسبت داد، که میفرمایند: «خَيرُ النّاسِ رَجُلٌ حَبَسَ نَفسَهُ فِي سَبيلِ اللَّهِ يُجاهِدُ أعداءَهُ يَلتَمِسُ المَوتَ أوِ القَتلَ في مَصافِّهِ؛ بهترين مردم كسی است كه در راه خدا خويشتن داری میكند و با دشمنان او به نبرد برمیخيزد و مرگ يا كشته شدن در ميدان نبرد را آرزو می كند».
فراهانی تصریح کرد: تمامی پاسداران در طول تاریخ از امام حسین(ع) الگو گرفته و با درس گرفتن از منش آزادگی و حقیقت جویی ایشان حماسه آفریدند و نامشان تا ابد جاودانه خواهد ماند.
مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) که فرمودند: «محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است»، گفت: در واقع اگر قیام امام حسین(ع) نبود، با راهی که بنی امیه در پیش گرفته بودند، قطعاً اسلام را از مسیر اصلی خودش منحرف میکردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در واقع پاسداری، فرهنگ عزت و افتخار است و پاسداری از دین و انقلاب سرلوحه این منش است؛ امروز این معنا در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلی خاص خودش را دارد و پاسداران کسانی هستند که برخلاف تمام انگیزههایی که در دنیای مادی امروز برای جوانان وجود دارد، لباس تقوا را به تن کرده و برای کسب فضایل معنوی، قدم در میدانها گذاشته و به ندای پاسداری از دین و دیانت لبیک گفتهاند./302/966/ب1