۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۴۲۶۷۶۷
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:

مسیر حل مشکلات جهان اسلام، اصلاح انگیزه‌ها و اندیشه‌‌هاست

رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه مسیر حل مشکلات جهان اسلام، اصلاح انگیزه‌ها و اندیشه هاست، گفت: اگر ما بخواهیم از راه‌هایی به غیر از تزکیه و تعلیم به وضع مطلوب برسیم، امت اسلامی دچار مشکلات متعدد خواهد شد.
دفتر تبلیغات اسلامی


به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین نجف لک زایی، در نشست هم‌اندیشی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های ایران و جهان عرب، اظهار داشت: مسلمانان مشکلات زیادی دارند و دوست دارند که مراحل موجود به وضع مطلوب را سریع طی کنند و این باعث مشکلات متعدد برای ما می‌شود.


 وی با بیان اینکه  مسیر حل مشکلات جهان اسلام، اصلاح انگیزه‌ها و اندیشه هاست، گفت: اگر ما بخواهیم از راه‌هایی به غیر از تزکیه و تعلیم به وضع مطلوب برسیم، امت اسلامی دچار مشکلات متعدد خواهد شد.


 رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: ما امروز بیش از هر زمانی نیاز به صلح و زندگی آرام و پرهیز از خشونت داریم  که این باعث شده است گفتگو برای ما یک انتخاب نباشد بلکه به یک ضرورت تبدیل شود.


وی تصریح کرد: برای رسیدن به وضع مطلوب چاره ای جز اصلاح اندیشه‌ها و تهذیب انگیزه‌ها نخواهیم داشت و این از طریق گفتگو، اصلاح روش‌های آموزش، پژوهش، تعلیم و تربیت ممکن است.


حجت الاسلام  والمسلمین لک زایی گفت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، آمادگی خود را برای تشکیل اتحادیه علمی فرهنگی چندجانبه اعلام می دارد و به سهم خود اقداماتی را در این راستا انجام داده است تا بتوان به حل معقول مشکلات جهان اسلام کمک کرد.


وی ادامه داد:  نگرش قرآن کریم به ما آموخته که نه تنها باید به فکر همه مسلمانان بلکه باید به فکر همه انسان‌ها باشیم و بر همین اساس، رویکردهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، رویکردهای اسلامی و انسانی است.


رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود به توانمند سازی علوم انسانی اشاره کرد و افزود: باید توانمندسازی علوم انسانی را در دستور کار خود قرار دهیم و به صورت جدی آن را دنبال کنیم.


وی رویکرد اسلامی‌سازی علوم انسانی و کاهش سکولاریستی علوم انسانی را از دیگر فعالیت‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برشمرد و  گفت: امید است با همکاری مراکز علمی مختلف در این مسیر حرکت‌های ارزنده ای انجام شود.


حجت الاسلام والمسلمین لک زایی به برخی تراث اسلامی اشاره کرد و افزود: بخش عمده ای از تراث اسلامی از جمله موسوعه شهید اول، شهید ثانی، شرف الدین و ... در پژوهشگاه توسط اساتید و محققان احیا، تصحیح و منتشر شده است و موسوعه شیخ بهایی و موسوعه محمدحسین کاشف الغطا در دستور کار قرار گرفته است./874/د102/ی

 

منبع: روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی

ارسال نظرات