۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰
کد خبر: ۴۴۱۶۹۸
امام جمعه شاهین دژ:

دختر صالحه خانواده ای دیندار، پویا و عزتمند تربیت می کند

امام جمعه شاهین دژ با اشاره به نقش دختران در تربیت دینی افراد خانواده و اجتماع، گفت: دختر صالحه خانواده ای دیندار، پویا و عزتمند تربیت می کند.
دختران

حجت الاسلام نقی باقری، امام جمعه شاهین دژ در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، به ویژگی های یک بانوی فرهیخته و دختر صالحه اشاره کرد و اظهار داشت: ولایتمداری و شناخت متولی دین از ویژگی بارز یک دختر صالحه است، چرا که حضرت زهرا(س) به عنوان کامل ترین و برترین الگوی زنان و دختران مسلمان با عملکرد خود ارزش و مقام متولی دین و لزوم دفاع از جایگاه ایشان را ثابت فرموده اند.


وی ادامه داد: حضرت فاطمه طاهره(س) همراه و همدوش حضرت علی(ع) به دفاع از دین پرداخته و در رونق بخشیدن به اسلام با گذشتن از جان خود حضرت را مورد حمایت قرار دادند.


امام جمعه شاهین دژ به قیام نهضت عاشورا و نقش حضرت زینب(س) در حمایت از امام حسین(ع) به عنوان ولی و پرچمدار دین حق اشاره و اضافه کرد: همراهی و حضور حضرت زینب(س) به عنوان یک بانوی مؤمن و مسلمان در صحنه کربلا سبب حفظ این واقعه تلخ عظیم شد.


وی با اشاره به هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به توس، گفت: حضرت فاطمه معصومه(س) با اینکه برادران متعددی در مدینه داشتند، اما به خاطر عشق به ولایت و همراهی با امام زمان خویش رنج سفر سخت و دشواری را بر خود تحمیل کرده و راهی دیار توس شدند تا به حاکم و ولی دین بپیوندند.


حجت الاسلام باقری به وجود دخترانی دیندار، محجب، شاخص و الگو در جامعه اشاره و ابراز کرد: امروز خواهرانی که بردران خود را راهی جبهه حق علیه باطل کرده و پس از شهادت آنان بر سر پیکر برادر اشک نمی ریزند تا موجب شادی دشمن نشود، الگوی همه دختران ایران زمین اند و یا مادرانی که فرزندان خود را هدیه الهی دانسته و پیکر آنان را با گلاب و صابون شستشو می دهند و جنازه فرزندشان را برگرداندن امانت الهی به خود او می دانند، باید الگوی ایثار و بزرگی مردان و زنان این جامعه قرار گیرند.


اشتغال همراه با کسر شأن بانوان مورد پذیرش اسلام نیست
امام جمعه شاهین دژ در پاسخ به این سؤال که نظر دین مبین اسلام با اشتغال بانوان چیست؟ گفت: از لحاظ مبانی دینی اشتغال بانوان در فضاهای سالم که احترام و شأن آنان حفظ شود مانعی ندارد.


وی به اشتغال حضرت خدیجه کبری(س) به تجارت کالا و کسب ثروت فراوان از این طریق اشاره و اضافه کرد: سه عامل سبب رونق دین شد که یکی از آنها استفاده از ثروت حضرت خدیجه(س) در امر تبلیغ و ترویج دین اسلام در برهه ای که رسول خاتم(ص) از سوی سایر اقوام و خویشان و مشرکان مورد تحریم قرار گرفتند، بود.


مدیر حوزه های علمیه شاهین دژ بلا مانع بودن اشتغال صحیح بانوان در دین اسلام را یکی از وجهه های برتری این دین نسبت به سایر ادیان و مکاتب عنوان و خاطرنشان کرد: دین هدایتگر اسلام با اختلاط نادرست زن و مرد و اشتغالی که سبب کسر شأن و مقام حقیقی زن شود، مخالف است و این به معنای مخالفت با اصل مسأله نیست.


امام جمعه شاهین دژ با اشاره به کلام امام راحل(ره) در مورد نقش زن در تربیت الهی مرد و به معراج رفتن مردان از دامن پاک زنان، گفت: اگر خانم صالحه باشد، خانواده ای پویا، مذهبی، دیندار و عزتمندی را تربیت کرده و نقش اصلی را در بهبود فضای اخلاقی جامعه ایفا می کند.


وی افزود: اگر به دلیل مشکل اخلاقی یا عدم تربیت صحیح مادری خانواده از تربیت اسلامی و دینی دور بماند به منزل نجات و عزت نخواهد رسید و این مسأله نشان از موقعیت بانوان در چگونگی فضای فرهنگی خانواده و به تبع آن اجتماع است.


حجت الاسلام باقری با تأکید بر نقش محوری بانوان در وضعیت دینی و اخلاقی جامعه، اظهار داشت: تربیت صحیح دختران تضمین کننده جامعه برتر است و اگر دختران دینی، مذهبی، قرآنی و ولایی تربیت شوند، تربیت کننده خانواده و اجتماع به سمت اسلام و قرآن حرکت کرده و جامعه از افتادن به ورطه سقوط و بداخلاقی ها رهایی می یابد.


وی به نقش مادری و فرزندآوری دختران در آینده اشاره و اضافه کرد: دخترانی که در آینده نقش تولیدکننده انسان ها را به عهده می گیرند، اگر خود آنان درست تربیت شده باشند، امید به تولید نسلی درست و پاک وجود دارد، از این رو اگر کدبانو و تربیت کننده جامعه تربیت صحیحی شود به عنوان محل تولید انسان جامعه را درست تربیت خواهد کرد./936/302/ب2

ارسال نظرات