۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۹
کد خبر: ۴۴۱۸۱۹
آیت الله مکارم شیرازی:

خدمات علمای گذشته نباید فراموش شود

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به احیای بیوت مرحوم علامه طباطبایی و شهید آیت الله مدرس گفت: زحمات علمای گذشته نباید فراموش شود و هنگامی که خانه عالمی به نام او و به یاد او احیا می شود ، در حقیقت راه او ادامه می یابد و این خدمتگزاری به عالم است.
 بازدید آیت الله مکارم شیرازی از هتل مضیف الامام الحسین در مشهد

به گزارش خبرگزاری رسا،حضرت آیت الله مکارم شیرازی پس از شرکت در مراسم غبار روبی حرم مطهر حضرت ثامن الحجج (ع) از هتل مضیف الامام الحسین (ع) در مشهد بازدید کرد.

 

در این بازدید ابتدا مرتضی نجفی قدسی مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حضرت آیت الله مکارم شیرازی و میهمانان حاضر در مجلس گفت: هتل مضیف الامام الحسین (ع) با سه هزار متر زیربنا در هفت طبقه توسط خادم الحسین آقای حاج علی اکبر انصاری وقف حرم حضرت امام حسین (ع) شده است تا خادمان آستان مقدس حسینی در هنگام تشرف به مشهد مقدس در این هتل اسکان یافته و مورد پذیرایی قرار گیرند.

 

وی افزود: این واقف خیر اندیش دو قطعه زمین در مجاور همین هتل را خریداری کرده است تا زائر سراهایی برای وقف آستان مقدس حضرت امیر المومنین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) دایر شود و خادمان آن اعتاب مقدسه نیز از این احسان بهره مند شوند.

 

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی اظهار داشت: از جمله اقدامات مهم آقای حاج علی اکبر انصاری و فرزند ایشان احیای خانه های علمای بزرگ گذشته است تا نام و یاد آنان همیشه باقی بماند که در این رابطه تاکنون بیت شریف حضرت علامه طباطبایی در قم و بیت شهید والا مقام آیت الله سید حسن مدرس در تهران مورد خریداری و بازسازی کامل قرارگرفته است و ان شاءالله این حرکت دینی و قرآنی همچنان ادامه خواهد داشت.

 

در ادامه این مراسم حضرت آیت الله مکارم شیرازی طی بیاناتی از اینکه هتلی مجلل به نام «مضیف الامام الحسین (ع) » وقف آستان مقدس حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) شده است، تقدیر و برای واقف آن آرزوی موفقیت و توفیقات بیشتر مسئلت کرد.

 

حضرت آیت الله مکارم شیرازی ابراز داشت مسلماً چنین خدماتی ذخیره یوم المعاد است و البته برای زواری که به مشهد الرضا (ع) مشرف می شوند، برنامه های فرهنگی و با استفاده از ابزارهای سمعی و بصری پیش بینی شود تا زائران مخصوصاً کسانی که از کشور عراق به این زائر سرا می آیند، آشنایی بیشتری با فضیلت زیارت و اعمال و واجبات دینی و معارف اسلامی پیدا کنند.

 

این مرجع تقلید ساخت بنای مضیف الامام الحسین (ع) را بسیار آبرومند و کم نظیر توصیف کرده و این اقدام شایسته را نشانه عشق به حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) دانست و براهمیت ساخت زائر سرا و چنین مضیف هایی تاکید کرد.

 

وی در ادامه به ذکر خاطره ای از دوران طلبگی خود در نجف اشرف پرداخت که در ایام اربعین به همراه دیگر طلاب در مدت زمانی تقریباً سه روز، پیاده به کربلا مشرف می شد.

 

این مرجع تقلید ادامه داد: در یکی از سفرها که پیاده عازم کربلا بودیم بعد از آنکه دریکی از مضیف های بین راه قدری استراحت کردیم و سپس راه افتادیم، ناگهان چند جوان عرب جلوی مارا گرفتند و اصرار کردند که شما به مضیف ما بیائید تا ما از شما پذیرایی کنیم و شب را آنجا بمانید و ماهم چون تازه راه افتاده بودیم قبول نمی کردیم و آنها هم اصرار می کردند تا اینکه یکی از آنها خنجری کشید و گفت باید امشب مهمان ما شوید و بالاخره ما به آنها قول دادیم که به محض تشرف به کربلا به نیابت آنها زیارت کنیم و تنها در این صورت بود که اجازه دادند ما به راه خودمان ادامه دهیم؛ این ماجرا یکی از خاطراتی است که برای خود بنده در آن سالهای طلبگی در نجف پیش آمد و حاکی از عشق خدمت به زائران امام حسین (ع) است و بحمدالله امروزه شاهد هستیم که هر ساله در ایام اربعین میلیونها نفر این پیاده روی را انجام می دهند و همه هم از خدمات و پذیرایی این مضیف ها بهره می برند.

 

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به احیاء بیوت علماء ربانی مرحوم علامه طباطبائی و همچنین شهید آیت الله مدرس گفت: زحمات علمای گذشته نباید فراموش شود و هنگامی که خانه عالمی به نام او و به یاد او احیا می شود ، در حقیقت راه او ادامه می یابد و این خدمتگزاری به عالم است.

 

وی افزود: هنگامی که مرحوم فلسفی که از مشاهیر منبری ها بودند و به نظر بنده یک نابغه در منبر محسوب می شوند، از دنیا رفتند ، بنده دیدم ایشان فرزند روحانی ندارند و حیف است چنین شخصیت بی نظیری فراموش شود لذا به فکر افتادم تا خانه ایشان را خریداری کنیم که در همان مکان، ساختمان عظیمی به نام «دارالمبلغین فلسفی » ساختیم و بحمد الله مکانی برای تربیت مبلغان دینی شده است و طلاب با دیدن دوره های تربیتی و تبلیغی به عنوان مبلغ اعزام به تبلیغ می شوند.

 

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پایان تاکید کرد : نام مدرس ها، فلسفی ها و علامه طباطبایی ها نباید فراموش شود و ما هرچقدر به بزرگان و علمای گذشته توجه و خدمت کنیم، آیندگان نیز در حق ما چنین خواهند کرد./1323/د102/ج1

ارسال نظرات