۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۴۵۱۴۰۵

جمع آوری مجموعه اشعار عاشورایی در یک اثر

کتاب مجموعه اشعار عاشورایی با نام «شهادت نامه عشاق» از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی روانه بازار کتاب شد.
کتاب شهادت نامه عشاق

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کتاب مجموعه اشعار عاشورایی با نام «شهادت نامه عشاق» به قلم لیلا خجسته راد از سوی  سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

در این کتاب، اشعار شاعران جوان امروز کنار شاعران مطرح گذشته و معاصر آورده شده تا مجموعه‌ای از چند نسـل، زنجیـره‌ای بسازند از ارادتشـان به امام حسـین علیه السلام و خانواده‌اش. سعی شده تا جای ممکن، خلاصه‌ای از زندگی و آثار همگی کنار نامشان آورده شود تا یادی دوباره شود از آنها که شناخته شده‌اند و آشنا شویم با شاعران چند دهۀ اخیر که در مصیبت خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم  قلم زده‌اند.

اشعار همگی بنا بر تقدم تاریخ تولد شاعران، از قرن نهم هجری قمری تا دهۀ ششم قرن چهاردهم شمسی، به ترتیب آورده شده است. برای ایجاد نظم و یک‌دستی کار، اشعار موزون و اشعار سپید و نیمایی در دوفصل جداگانه آورده شده تا خواننده راحت‌تر به قالبی که به آن علاقه دارد، دسترسی پیدا کند.

. . . و چه شرافت بزرگی‌ست،

آن که شاعری،

قلمش را بر پیکره سپید اوراق قربانی کند

و این قربانی موزون را

رو به شش گوشه ارباب گرفته و بگوید:

یا حسین . . .

این قربانی را از ما بپذیر!

کتاب «شهادت نامه عشاق» در  164 صفحه و قیمت15000 تومان  از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است./998/د102/ق

 

ارسال نظرات
captcha